Ξεχωριστό καλοκαίρι στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης

Ξεχωριστό καλοκαίρι στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης

Μάθε προγραμματάκι για το φετινό Faneromeni 17

Ξεχωριστό καλοκαίρι στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης
Σινεμά, χορός, θέατρο και νυχτερινά μουσεία

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης για να απολαύσουν την πρώτη βραδιά του Faneromenis 17, ενός φεστιβάλ τεχνών που φιλοδοξεί να αλλάξει τα καλοκαίρι του 2017 προσφέροντας μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες.

Η αρχή του φεστιβάλ έγινε με την ελληνοκαναδή soprano Katerine Duska, με το χαρακτηριστικό σκούρο ηχόχρωμα και τις soul επιρροές. Σε αυτή την πρώτη της συναυλία και παρουσίαση στην Κύπρο πληροφορούμαστε πως «κατάφερε με τους μελωδικούς της ρυθμούς να μαγέψει το κοινό» μέχρι αργά το βράδυ ερμηνεύοντας singles που την έκαναν να ξεχωρίσει όπως τα «Slow», «One In A Million», «Won’t Leave» καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Από νωρίς , το κοινό συγκεντρώθηκε στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου για να παρακολουθήσουν τη Duska ενώ παράλληλα πολλοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα μουσεία που βρίσκονται εντός του κτηρίου καθώς, τα βράδια των παραστάσεων του φεστιβάλ, παραμένουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ακολουθούν άλλες 17 μοναδικές βραδιές με θερινό σινεμά, χορό, θέατρο, συναυλίες και άλλα πολλά στην ωραιότερη αυλή της παλιάς Λευκωσίας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

FACEBOOK

Τηλέφωνο 22 128157

*Είσοδος ελεύθερη

  • Όλα τα βράδια των εκδηλώσεων, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα.
Loader