Πάμε Τρόοδος με την Xteam Cyprus και την Unseen Disabilities

Πάμε Τρόοδος με την Xteam Cyprus και την Unseen Disabilities

Πάμε Τρόοδος με την Xteam Cyprus και την Unseen Disabilities
Πεζοπορία για καλό σκοπό

Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή πρωτοβουλία της Xteam Cyprus και της Αθέατης Αναπηρίας (Unseen Disabilities) έχει διοργανωθεί σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Την τελευταία Κυριακή του μήνα που διανύουμε (30/06), από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 έχει οργανωθεί πεζοπορική διαδρομή στο Μονοπάτι Άρτεμις στο Τρόοδος με στόχο να ενισχυθεί το ανακουφιστικό πρόγραμμα της Αροδαφνούσας!

Το μονοπάτι Άρτεμις βρίσκεται κάτω από την κορυφή του Ολύμπου σε μέσο υψόμετρο γύρω στα 1,840 μέτρα και είναι κυκλικό, με πανοραμική θέα και με πολύ μικρές υψομετρικές διαφορές μήκους 7 χιλιομέτρων.

Μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος σε αυτή την καλή προσπάθεια στηρίζοντας με εισιτήριο των €10 το οποίο και μπορείς να προμηθευτείς από την είσοδο του μονοπατιού. Έπειτα, με την μεγάλη παρέα των δύο ομάδων μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη φανταστική πεζοπορική διαδρομή στο Τρόοδος.

Για να φτάσεις στην περιοχή μπορείς να πάρεις λεωφορείο από Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι, Αγία Νάπα και Λευκωσία στην τιμή των €5 (όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο).

Πληροφορίες: Σάββας Ηλιάδης 99412298 Άννα Τσιφτέ Καζακαίου 96499309

Κάνε λάικ στη σελίδα της Avant Garde στο φουμπού για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα

Loader