Τα 7 μυστικά ενός chef

Τα 7 μυστικά ενός chef

Χρήσιμα tips από τον Χριστόφορο Τοφαρίδη

Τα 7 μυστικά ενός chef

Ο Χριστόφορος, μας αποκαλύπτει τη δική του προσωπική θεώρηση για έναν επαγγελματία chef. Απόψεις που έχουν καθορίσει τη δική του φιλοσοφία, συμβουλές που σημάδεψαν την εξέλιξή του και τροχιοδρόμησαν τη προσωπική του πορεία.

(embed:https://www.instagram.com/p/BpD8oqhFX6k/?taken-by=what_chris_likes)

1.Να μαθαίνεις κάτι καινούριο κάθε μέρα.

2.Κάθε φορά που πάς σε μια αγορά ή υπεραγορά, να αγοράζεις ένα προϊόν άγνωστο. Έτσι ανακαλύπτεις παντα κάτι καινούριο.

(embed:https://www.instagram.com/p/BoZYE4Nlfti/?taken-by=what_chris_likes)

3.Το αλάτι είναι απαραίτητο σε κάθε γλυκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χριστόφορος Τοφαρίδης

4.Να κανεις ταξίδια. Όσο πιο πολλά γινεται. Μακρινά και κοντινά.

(embed:https://www.instagram.com/p/BlsGTSCFhoi/?taken-by=what_chris_likes)

5.Η ποιότητα των υλικών σου, θα καθορίσουν τη ποιότητα του αποτελέσματος.

6.At the end of the day, simple is best. Γιατί πολύ απλά δεν το βαριέσαι.

(embed:https://www.instagram.com/p/BkOEt1LltKC/?taken-by=what_chris_likes)

7.Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Loader