Από σήμερα, δουλεύουμε στo Artnaldas Concept Experience

Από σήμερα, δουλεύουμε στo Artnaldas Concept Experience

Αν το γραφείο σε πνίγει, στο σπίτι αποσυντονίζεσαι, στo Artnaldas θα βρεις την έμπνευση

Από σήμερα, δουλεύουμε στo Artnaldas Concept Experience

Στο κέντρο της Λευκωσίας, αλλά μακριά από οτιδήποτε δεν λειτουργεί προς όφελός μας, το Artnaldas Concept Experience, είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσεις καφέ, φαγητό, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να δουλέψεις παραγωγικά, να εμπνευστείς, να συναντήσεις φίλους, να μάθεις νέους καλλιτέχνες να αγοράσεις δώρα, να ακούσεις εξαιρετική μουσική, να πιείς τοπικές μπίρες και να γίνεις χαρούμενος.

Η οδός Αρνάλδας είναι κάθετη στη Μακαρίου. Τελείως κέντρο Λευκωσίας, αλλά τόσο γειτονιά, όσο δύσκολα μπορείς να περιγράψεις σε ένα millennial. Κοντά στα πανέμορφα εναπομείναντα τείχη και δίπλα σε μία ακόμη εμπορική λεωφόρο που ονομάζεται Μακαρίου, ένας δρόμος με σπίτια χτισμένα από πουρόπετρα, πολυκατοικίες με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική μιας εποχής που θα θέλαμε πολύ να επιστρέψει, σχεδιαστικά τουλάχιστον.

Σε αυτό το δρόμο, το Artnaldas Concept Experience, από το Νοέμβριο του 2017, μας φτιάχνει καφέ, μας σερβίρει χορταστικές σαλάτες και σάντουιτς, μας συστήνει Κύπριους καλλιτέχνες με ταλέντο και όραμα και φροντίζει οι νύχτες μας -δύο τουλάχιστον φορές το μήνα-να είναι γεμάτες μπύρα και μουσική τζάζ. Ωραία πράματα δηλαδή.

Αν ανήκεις στην ευγενή αλλά ταλαίπωρη κατηγορία των ανθρώπων που εργάζονται ως freelancers ή στους τυχερούς που μπορούν να δουλεύουν από όπου εμπνέονται, τότε το Artnaldas, θα είναι η επόμενη έδρα σου. Στο όραμα των ιδιοκτητών Βίκυς Φτανού & Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, για έναν "καθαρό", σύγχρονο, μοντέρνο αλλά κλασικό χώρο, συμπεριλήφθηκαν πολλές πρίζες. Πάρε το laptop σου και περιπάτει λοιπόν!

Αυτή την εβδομάδα, που όλα ήταν δύσκολα, αποπνικτικά και πιεστικά, σχεδόν όπως κάθε βδομάδα της ενήλικης, επαγγελματικής μας ζωής, το Artnaldas, υπήρξε ότι πιο αναζωογονητικό. Η δροσερή αυλή, μας φιλοξένησε για τα πρώτα θέματα της ημέρας με καφέ. Το μεσημέρι το lunch μάς σερβιρίστηκε κάτω από το επιβλητικό έργο της Πένυς Μονογιού, μιας καλλιτέχνιδος που εδρεύει στο Αμβούργο. Το έργο στο πλαίσιο του project Βερεγγάρια των ΦΧΨ Heritage, θα κοσμεί για λίγες ημέρες ακόμη τον χώρο μέχρι να εκτεθεί, μαζί με τα υπόλοιπα έργα στη Λεμεσό.

Η έμπνευση στο Artnaldas μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ενέργειας που αποπνέει, των ανθρώπουν που το δημιούργησαν, των ανθρώπων που το αγαπούν αλλά και των καλλιτεχνών που στηρίζει. Η δουλειά κυπρίων ταλαντούχων ανθρώπων από κάθε δημιουργική δραστηριότητα, βρίσκονται στον χώρο προς γνωριμία με εμάς πρωτίστως αλλά και πώληση δευτερευόντως.

Στο Artnaldas Concept Experience, είχαμε τη χαρά να ανακαλύψουμε -και συγχωρέστε μας αν παραλείψαμε κάποιον- τους εγχώριους δημιουργούς: Studio 3533 - Architecture Diodora Jewellery, της Rebecca Κατσαρή f l â n e r i e Σκεύη Αφαντίτη, Krama Jewlery Έλενα Αντόρκα Έλενα Ζυμαρά, Rock Art Ermina Emmanouel Art Ex + facio by Nicoletta Pharmakalidou Paintbrush in my tea Whale and Fish Worldwide buddies Paraskevi Gelaraki Chloe Finn Άρτεμις Χ. Ευαγορου Diodio Handmade Eleni Philippou photography Bbwolf και φυσικά a bookworm publication

(embed:https://www.instagram.com/p/ByKVr32HeGi/)

Από την Ελλάδα, φιλοξενούνται οι Bunny Tales, και A future perfect από Γαλλία οι Be-poles βλέπε paper bags και από Αγγλία οι (link και Nkuku.

(embed:https://www.instagram.com/p/BcrwJh0nOUI/)

Artnalda's Concept Experience Αρνάλδας 2, Λευκωσία / τηλ. 22 350 355 Καθημερινές, 08:00 με 19:00 / Σάββατο, 08:00 με 15:00

Loader