Γιατί και η μπύρα θέλει το {σωστό} τρόπο της
Η {σωστή} θερμοκρασία, το {σωστό} ποτήρι και η {σωστή} ποσότητα
Με την ευκαιρία του Oktoberfest, της μεγαλύτερης γιορτής της μπύρας στη Βαυαρία, η ΚΕΟ, κάλεσε στην Κύπρο τον διευθυντή εξαγωγών της Erdinger Weissbier, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας γνώσεις και πρακτικές!
Κατά τη διάρκεια του γεύματος γευσιγνωσίας με τον γερμανό διευθυντή εξαγωγών της πρώτης σε πωλήσεις γερμανικής μπύρας Weiss, μάθαμε για τον ιδιαίτερο τρόπο ζύμωσης στο μπουκάλι καθώς και τους διαφορετικούς τύπους Erdinger που εισάγει η ΚΕΟ στην Κύπρο. Πάνω από όλα όμως, μάθαμε πολύ βασικές δεξιότητες που ένας beer lover, οφείλει να έχει:
Καταρχάς ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος εναπόθεσης της μπύρας στο ποτήρι; https://youtu.be/uJM8PhuPizo
Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσεις τη μπύρα σου; https://youtu.be/7GkrmcLhqzo
Και τέλος το ερώτημα που ταλανίζει κάθε beer lover: πόση μπύρα μπορεί κάποιος να πιεί; https://youtu.be/M_E1ACw3fnk