Γιατί και η μπύρα θέλει το {σωστό} τρόπο της

Γιατί και η μπύρα θέλει το {σωστό} τρόπο της

Η {σωστή} θερμοκρασία, το {σωστό} ποτήρι και η {σωστή} ποσότητα

Γιατί και η μπύρα θέλει το {σωστό} τρόπο της

Με την ευκαιρία του Oktoberfest, της μεγαλύτερης γιορτής της μπύρας στη Βαυαρία, η ΚΕΟ, κάλεσε στην Κύπρο τον διευθυντή εξαγωγών της Erdinger Weissbier, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας γνώσεις και πρακτικές!

https://youtu.be/U1JWO8ZtCLA

Κατά τη διάρκεια του γεύματος γευσιγνωσίας με τον γερμανό διευθυντή εξαγωγών της πρώτης σε πωλήσεις γερμανικής μπύρας Weiss, μάθαμε για τον ιδιαίτερο τρόπο ζύμωσης στο μπουκάλι καθώς και τους διαφορετικούς τύπους Erdinger που εισάγει η ΚΕΟ στην Κύπρο. Πάνω από όλα όμως, μάθαμε πολύ βασικές δεξιότητες που ένας beer lover, οφείλει να έχει:

Καταρχάς ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος εναπόθεσης της μπύρας στο ποτήρι; https://youtu.be/uJM8PhuPizo

Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσεις τη μπύρα σου; https://youtu.be/7GkrmcLhqzo

Και τέλος το ερώτημα που ταλανίζει κάθε beer lover: πόση μπύρα μπορεί κάποιος να πιεί; https://youtu.be/M_E1ACw3fnk

Loader