Γιατί τα ξενοδοχεία επενδύουν στις επώνυμες κατοικίες;

Γιατί τα ξενοδοχεία επενδύουν στις επώνυμες κατοικίες;

Όταν η μόνιμη κατοικία σου μπορεί να σου προσφέρει υπηρεσίες...ξενοδοχείου!

Γιατί τα ξενοδοχεία επενδύουν στις επώνυμες κατοικίες;

Οι επώνυμες κατοικίες (Branded Residences- BR) είναι παρόμοιες με τις κανονικές κατοικίες, αλλά διαφέρουν ως προς το ότι συνδέονται με ένα εμπορικό σήμα ξενοδοχείων και προσφέρουν υπηρεσίες στους χρήστες και επενδυτές. Οι επώνυμες κατοικίες είναι συνήθως κύρια οικιστικά προϊόντα, αξιοποιώντας την ποιότητα της μάρκας του ξενοδοχείου για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που αντανακλά την πολυτέλεια και το κύρος που συνήθως προσφέρουν τα ξενοδοχεία.   Ολοκληρωμένη ζωή κατοικιών και ξενοδοχείων   Οι ιδιοκτήτες / χρήστες επώνυμων κατοικιών επωφελούνται ελεύθερα από τη χρήση των ακόλουθων ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών:

Θυρωρείο και ασφάλεια Ασφαλείς θέσεις στάθμευσης Συστήματα ψυχαγωγίας Πρόσβαση στο κέντρο αναψυχής   Εκτός από τα παραπάνω, οι ιδιοκτήτες / χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να χρησιμοποιούν τα παρακάτω σε βάση al a carte, συνήθως με μειωμένη τιμή:

Καταστήματα Food & Beverage Υπηρεσία δωματίου Καθάρισμα Πλυντήριο Spa & Υγεία Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων Παιχνιδότοπο Αίθουσα Cinema

Τα περισσότερα Branded Residences είναι κτισμένα σε δημοφιλής περιοχές, όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, αλλά και σε περιοχές που χαρακτηρίζονται και ως παραθεριστικές όπως το Πόρτο Χέλι στην Ελλάδα, το Μαϊάμι στην Φλόριντα και τα νησιά Barbados.

Για πρώτη φορά θα αποκτήσουμε και στην Κύπρο τέτοιου είδους κατοικίες με την ανέγερση του ξενοδοχείου Sofitel στην Λεμεσό!

Η Planetvision σε συνεργασία με την Oxley Holdings, θα δημιουργήσουν το πρώτο Sofitel στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη Λεμεσό το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας

Στα περίπου 110.000 τετραγωνικά μέτρα, δίπλα από το ξενοδοχείο Park Lane (πρώην Meridien) στη Λεμεσό}, θα κτιστεί το πρώτο Sofitel στην Κύπρο, το οποίο θα αποτελείται από 2 κτήρια με branded διαμερίσματα.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η οποία αναμένεται τέλος του 2022, η Λεμεσός θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του ξενοδοχειακού δικτύου της Sofitel.

Η μονάδα θα φέρει την φινέτσα, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και εγκάρδια φιλοξενεία των Sofitel Hotels & Resorts. Tα ξενοδοχεία Sofitel, προσφέρουν διακοπές εκλεπτυσμένου στιλ, με φόντο την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των προορισμών όπου βρίσκονται.

Γιατί Branded Recidencies;

Ο κ. Ανδρέας Πιερής Διευθυντής Μάρκετινγκ της Oxley Planetvision, εξηγεί: «Οι σημερινοί αγοραστές ακινήτων ζητούν σπίτια που αντικατοπτρίζουν πραγματικά τον τρόπο ζωής τους και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικού χώρου για να καταστήσουμε το Sofitel Resort & Residences πρώτη επιλογή για τους απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές».   Ο κ. Πιερής συνέχισε τονίζοντας ότι το Sofitel Residences προσφέρει κάτι περισσότερο από μια κομψή διεύθυνση. «Είναι μια μοναδική εξέλιξη που επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια που ζει μέσα από τρία βασικά στοιχεία - ζωντανή αρχιτεκτονική, σχέδια παγκόσμιας κλάσης και εξατομικευμένες υπηρεσίες».

Με τον τρόπο ζωής να γίνεται όλο και πιο απαιτητικός, ο κύκλος της αγοράς των ακινήτων για το 2018, έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ ζωής και δουλειάς στο σπίτι.

Όπως μας διευκρίνησε ο κύριος Πιερής, «το έργο θα παρέχει ένας νέο, εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, σε όσους το επιλέξουν για μόνιμη ή δεύτερη κατοικία. Τίποτα παρόμοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο που μπορεί να προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες και ωφελήματα. Η επιλογή που δίνουμε συνδυάζει πολυτέλεια και σύγχρονο τρόπο ζωής με ανέσης ενός πολύ ανθρώπινου περιβάλλοντος. Η συνεργασία με τη Sofitel και την Oxley επιτεύχθηκε ακριβώς επειδή επιθυμούμε η πολυτέλεια, η ποιότητα και οι ανέσεις να είναι χαρακτηριστικά που οι πελάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά. Από την κατασκευή, μέχρι τη συντήρηση και τη διαχείριση, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το προσωπικό, όλα θα έχουν συνέπεια και συνέχεια .

Όλοι τώρα αναζητούν οικονομικά βιώσιμες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τρόπου ζωής και της οικονομικής προσιτότητας, με σπίτια που προσφέρουν κοινωνική σύνδεση και ένα καλό τρόπο ζωής.

https://youtu.be/UJ5E55Wp72U

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Sofitel

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται όλο και περισσότερο ότι η ζωή είναι σύντομη και θέλουν να έχουν έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής και πραγματικά να απολαύσουν όπου ζουν. Ο κόσμος αναζητεί υψηλής ποιότητας, χαμηλής φροντίδας σπίτια με μεγάλο εσωτερικό σε θεαματικές τοποθεσίες. Οι αγοραστές προσπαθούν να βρίσκουν σπίτια που τους προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία στον τρόπο ζωής τους. Θέλαμε να προσθέσουμε αξία στην τοπική κοινότητα και να δημιουργήσουμε τον καλύτερο τρόπο ζωής που μπορούμε να προσφέρουμε. Είναι τόσο κοντά στην πόλη της Λεμεσού αλλά και αρκετά μακριά για να προσελκύσει πραγματικά όσους αναζητούν έναν ποιοτικό τρόπο ζωής έξω από την πόλη, αλλά συνεχίζουν να θέλουν υποδομή, άνεση και πολυτέλεια πέντε αστέρων», προσθέτει ο κ. Πιερής.

Ο τρόπος ζωής, αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την έννοια του "σπιτιού" μεταβάλλεται συνεχώς και τα ξενοδοχεία Sofitel μαζί με τους Oxley Planetvision είναι εδώ για να ικανοποιήσουν την κάθε ανάγκη που θα προκύψει!

Loader