Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν κάνουμε κράτηση σε ξενοδοχείο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν κάνουμε κράτηση σε ξενοδοχείο

Η κάθε λεπτομέρεια, παίζει το ρόλο της

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν κάνουμε κράτηση σε ξενοδοχείο

Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε όταν επιλέγουμε το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας ή του επαγγελματικού μας ταξιδιού;

Η τιμή δεν είναι πάντοτε το μοναδικό κριτήριο καθώς όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ζώντας στη νήσο Κύπρο, η υπερεκτιμημένη αξία είναι μία πρακτική πολύ συνηθισμένη.

Γλιτώστε χρόνο και χρήμα ακολουθώντας συμβουλές που προέκυψαν από τη δική μας εμπειρία και αναρίθμητες αποτυχημένες επιλογές.

Location, location, location Η τοποθεσία του ξενοδοχείου που θα διαμείνουμε θα πρέπει να πατελεί προτεραιότητα. Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο, κοντά σε όλα τα τουριστικά σημεία μπορεί να μας εξοικονομήσει χρόνο και έξοδα. Αν βρισκόμαστε για επαγγελματικά ραντεβού στην επισκεπτόμενη πόλη, είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα ξενοδοχείο κοντά στα ραντεβού μας ή αν αυτό είναι αδύνατο κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως στάση μετρό ή λεωφορείων.

Έρευνα εμπεριστατωμένη και ενδελεχής Τα κείμενα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου έχουν γραφτεί από επαγγελματία content writer ο οποίος πληρώθηκε για να εξυμνήσει τις παροχές του ξενοδοχείου και πολύ πιθανόν δεν το επισκεύτηκε ποτέ. Έχοντας αυτό κατά νου, να θυμάστε πως θα πρέπει να διαβάσετε τις κριτικές για το ξενοδοχείο για να αξιολογήσετε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει.

Πού παρκάρω; Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο ή σχεδιάζετε να νοικιάσετε ένα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για τον χώρο στάθμευσης. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για υπηρεσίες στάθμευσης ή υπηρεσίες ενοικίασης πριν από το check-in.

Μικρά αστεράκια ...στις χρεώσεις Εκτός από τον αριθμό των αστεριών που διαθέτει ένα ξενοδοχείο, καλά θα κάναμε να ελέγχαμε και τα μικρά αστεράκια στις χρεώσεις. Ορισμένα ενδέχεται να προσθέτουν επιπλέον τέλη για υπηρεσίες όπως για την στάθμευση ή για το wifi. Για να γλυτώσετε από επιπλέον χρεώσεις καλό θα ήταν να καλέσετε το ξενοδοχείο και να ενημερωθείτε για το κόστος όλων των υπηρεσιών που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Loader