Κυπριακές πολιτικές διαφημίσεις... για πάντα!

Κυπριακές πολιτικές διαφημίσεις... για πάντα!

Δυστυχώς δεν βρίσκονται όλες online

Κυπριακές πολιτικές διαφημίσεις... για πάντα!

Μετά την αναζήτηση για διεθνείς πολιτικές διαφημίσεις, αποφασίσαμε να κινηθούμε...locally και να μαζέψουμε όσες πολιτικές διαφημίσεις συγκλόνισαν το νησί μας όταν έφτασαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο διαφημιστικός τομέας συνδέεται παραδοσιακά με προϊόντα προς κατανάλωση, και το marketing έχει επεκταθεί και στην πολιτική ζωή, αφού υπάρχουν ειδικοί που επεξεργάζονται την εικόνα (image) ενός πολιτικού προσώπου για να το καταστήσουν εκλέξιμο με τον θετικό επηρεασμό της κοινής γνώμης, aka οι επικοινωνιολόγοι!

Αν και το νέο “όπλο” της πολιτικής είναι τα social media, υπάρχουν μερικές τηλεοπτικές καμπάνιες που είναι αξέχαστες, αξεπέραστες και φυσικά... πολυσυζητημένες!

Απολαύστε υπεύθυνα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ιστορικές και πολυσυζητημένες international πολιτικές διαφημίσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι διαφημίσεις με διασήμους έχουν γίνει πλέον...classic

(youtube: https://youtu.be/mwXOJh2azcc )

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Η καλύτερη στιγμή των Όσκαρ ήταν η διαφήμιση της Nike

https://youtu.be/gNftuy46BEQ

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=L8iImD1ilNI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1yJKJVUFJOGJC58DEFH746-ZVrJmhDySn1r_bAXNpDS5mg7Kr5EbfLJeA)

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=vii4F8z595E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ARFpdrfun3wjHiHmefNWbXoJAx_w_j_IKbwjcZcvE1s-FTXI7C5jNjlQ)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι 25 καλύτερες διαφημίσεις του 2018

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=u5XX-xo5zGo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1iO68ulfZy9JKv0cyqdIUg23qiKB2Hx6vmZALXuErLndEwnHiC4oS4PcY)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι αγαπημένες μας ελληνικές διαφημίσεις!

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=ZVLfONuNmd8&fbclid=IwAR04yyehDYfdBTaSX6AofZ5Dp_P5kdG1y1bFYmh-GnNKc1MxOCOgoE03gv4)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Η μεγαλύτερη διαφημιστική δαπάνη για το 2019

Loader