Τα 7 μυστικά μιας Ιδιοκτήτριας Κάβας

Τα 7 μυστικά μιας Ιδιοκτήτριας Κάβας

Χρήσιμα tips από τη Μυρτώ Τοφαρίδου

Τα 7 μυστικά μιας Ιδιοκτήτριας Κάβας

Η Μυρτώ Τοφαρίδου, μας αποκαλύπτει τη δική της προσωπική θεώρηση για τον επιτυχημένο επαγγελματία. Απόψεις που έχουν καθορίσει τη δική της φιλοσοφία, συμβουλές που σημάδεψαν την εξέλιξή της και τροχιοδρόμησαν τη προσωπική της πορεία.

1.Σκάσε και δούλευε - Όσο έξυπνος, ταλαντούχος, δημιουργικός και αν είσαι, εάν δεν δουλέψεις σκληρά, δεν μπορείς να δεις αποτέλεσμα.

(embed:https://www.instagram.com/p/BoyoEhaFYED/?taken-by=phialewines)

2.Ποτέ μην θεωρήσεις τίποτα ως δεδομένο. Εάν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις τα όνειρά σου, ή να πετύχεις κάποιους από τους στόχους σου, μην επαναπαυτείς. Συνέχισε να προσπαθείς. Όχι για να βγάλεις περισσότερα λεφτά, αλλά για να μπορέσεις να θέσεις νέους στόχους και νέα δημιουργήσεις νέα όνειρα.

(embed:https://www.instagram.com/p/Bnnqt_EFnwD/?taken-by=phialewines)

3.Πότε να μην σταματήσεις να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να προσφέρεις καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερα προΐόντα, καλύτερη εξυπηρέτηση. Κανείς δεν τα γνωρίζει όλα. Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να μάθεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Η Μυρτώ Τοφαρίδου έχει μια υπέροχη ιστορία να διηγηθεί και εξαιρετικά κρασιά να μας προτείνει

4.Να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των πελατών σου. Να είσαι ανοικτός και δεκτικός στα σχόλιά τους. Μόνο έτσι θα γίνεις καλύτερος και μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταπροκριθείς στις ανάγκες τους. Τα σχόλιά τους ( είτε καλά είτε κακά), είναι αυτά που θα καθορίσουν το επόμενο σου βήμα.

(embed:https://www.instagram.com/p/Bils9KCF0da/?taken-by=phialewines)

5.Να αφιερώνεις χρόνο σε όλους σου τους πελάτες. Είτε πρόκειται για κάποιον που θα αγοράσει ένα προιόν των 5 ευρώ είτε των 3.000 ευρώ. Στο κάτω κάτω, ο καθε πελάτης σε στηρίζει με τον τρόπο του. Οφείλεις να δίνεις το 100% σε όλους. Θα σε κάνει καλύτερο επαγγελματία και θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις το προΐόν σου αλλά και τις υπηρεσίες σου.

6.Να είσαι ταπεινός. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος στη δουλειά σου, να έχεις αποκτήσει ότι ήθελες, να έχεις καταφέρει να φτάσεις ψηλά αλλά πάντα να σκέφτεσαι από που ξεκίνησες, ποιοι σε στήριξαν και σε στηρίζουν και πόσο δρόμο έχεις ακόμα να διανύσεις.

(embed:https://www.instagram.com/p/BXZ76QVlRFA/?taken-by=phialewines)

7.Να αγαπάς αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις σαν επάγγελμα. Είναι πολύ όμορφο πράγμα να ξυπνάς κάθε πρωι και να χαίρεσαι που επιστρέφεις στη δουλειά σου. Νιώθεις ζωντανός και αυτό σου επιτρέπει να δημιουργείς νέα όνειρα και νέους στόχους.

Loader