Τι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Τι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Τι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας;

Kαι αν λάβουμε υπόψη τα όσα λένε οι ειδικοί στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον κάνει τους εργαζομένους μιας εταιρείας ή οργανισμού ακόμη πιο αποδοτικούς!

Για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί αυτή η απόδοση, απαιτείται η επένδυση σε πρακτικές και αρχές που έχουν ως γνώμονα τις ανάγκες του προσωπικού! Όπως η ομαδικότητα, το θετικό πνεύμα της συνεργασίας και συνεχής στήριξη!

Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, είναι αυτό στο οποίο οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζονται, αισθάνονται περήφανοι γι' αυτό που κάνουν και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους!

Αρκετοί νέοι στην αρχή της καριέρας τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να βρούνε μια δουλειά για να αρχίσουν να αποκτούν σχετική εμπειρία. Όμως αρκετές μεγάλες εταιρείες δείχνουν εμπιστοσύνη σε άτομα νεαρά σε ηλικία βοηθώντας και στηρίζοντας τους με γνώσεις και αξίες! Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό του Νεόφυτου Μαλεκκίδη!

Ο ίδιος άρχισε να εργάζεται στον Όμιλο Ζορπάς με παρότρυνση ενός φιλικού του προσώπου, αρχίζοντας έτσι την καριέρα του στο ‘Μαγειρείο’ και σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει στην θέση του Chef Tournant στον Όμιλο!

Με πολλές πιθανότητες ανέλιξης, ευχάριστο περιβάλλον και συνεργασία μεταξύ συναδέλφων ο Νεόφυτος έχει βρει το θετικό εργασιακό περιβάλλον που του δίνει την ευχαρίστηση να εργάζεται εκεί και να προσφέρει στον κόσμο που επισκέπτεται τους Φούρνους και το Μαγειρείο των Φούρνων Ζορπάς.

“Για μένα η μαγειρική είναι αγάπη και πάθος και στην εταιρεία Ζορπάς, μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις μου μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Έχω μάθει πάρα πολλά από την εργασία μου, όσον αφορά το επάγγελμά μου, γνώρισα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύομαι, με στηρίζουν καθημερινά και αν δεν ήταν αυτοί δεν θα ήμουν στη θέση που είμαι τώρα! Αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Loader