Το κατάστημα της ACEPLAYMORE στη Λευκωσία σε περιμένει

Το κατάστημα της ACEPLAYMORE στη Λευκωσία σε περιμένει

Σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Λευκωσίας, η ACEPLAYMORE άνοιξε το κατάστημά της

Το κατάστημα της ACEPLAYMORE στη Λευκωσία σε περιμένει

Φωτογραφίες, Μάριος Ιωσηφίδης

Πότε δημιουργήθηκε αυτός ο χώρος; Dino Κουγιάλης: Το κατάστημα αυτό, υπήρξε ανέκαθεν ο χώρος συναντήσεών μας, εδώ γίνονταν τα workshops μας και οι φωτογραφήσεις. Σε αυτό τον χώρο σχεδιάστηκαν τα προϊόντα μας, καθώς επίσης και η δημιουργία του branding μας. Κάποια στιγμή, θεωρήσαμε πως είναι κρίμα να μένει αυτός ο χώρος ανεκμετάλλευτος. Επιπλέον, τόσο ο Στέφανος, όσο κι εγώ αρχίσαμε να πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος, όπου μπορεί κάποιος να μας επισκευτεί και να δει τα προϊόντα μας από κοντά. Υπήρξε μια εξέλιξη στον χώρο που προέκυψε πολύ οργανικά και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με αυτό τον τρόπο.

Και; Ποιές είναι οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής; Στέφανος Ιεροδιακόνου: Ο κόσμος που έρχεται στο κατάστημα ενθουσιάζεται, όχι μόνο επειδή είμαστε σε μία πολύ όμορφη γειτονιά. Τόσα χρόνια μας είχε συνηθίσει online, ενώ τώρα έχει την ευκαιρία να δει τα προϊόντα από κοντά, να τα πιάσει, να τα δοκιμάσει, να τα βάλει δίπλα δίπλα και να επιλέξει, και προφανώς το απολαμβάνει. Επιπλέον, τους αρέσει το ότι έχουν την ευκαιρία να έρθουν και να γνωρίσουν την ομάδα της ACEPLAYMORE, πέρα από τα προϊόντα.

Αφού το ανέφερες, ποια είναι η ομάδα; Dino: Ο Στέφανος Ιεροδιακόνου, η Μαριαλένα Χαραλάμπους, ο Ανδρέας Παλταγιάν, ο Παναγιώτης Χρυσοστόμου και εγώ, είμαστε η βασική ομάδα, υπάρχουν ωστόσο πολλά άτομα που αγαπούν τόσο την προσπάθεια όσο και το brand και βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, στηρίζοντάς μας. Κατά τη διάρκεια των διαφόρων activities ή road trips για παράδειγμα, πολλοί είναι αυτοί που προσφέρουν τη βοήθεια και στήριξή τους.

Τι όμορφα πράγματα ετοιμάσατε φέτος για εμάς; Στέφανος: Εκτός από τις ρακέτες, τα καπέλα και τις πετσέτες, τις οποίες κάναμε launch πέρσι, φέτος ενισχύσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας, παρουσιάζοντας τρία καινούργια jerseys, τα οποία πάνε πολύ καλά, τα περισσότερα από τα μισά είναι ήδη pre ordered. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της φετινής, καλοκαιρινής σεζόν, θα υπάρξουν κι άλλα σχέδια για τα jerseys, οπότε stay tuned.

Για να προμηθευτείτε τα προϊόντα της ACEPLAYMORE: -επισκεφτείτε το κατάστημα, στην οδό Ανδροκλέους 9Β, στη Λευκωσία -μπείτε στο online shop του brand ΕΔΩ -κάντε μια βόλτα από το The Boys at Number 5, κατά τη διάρκεια των (link:https://www.facebook.com/events/189997085272694/ text -συναντήστε τους σε κάποια παραλία κατά τη διάρκεια των events του σαββατοκύριακου -βρείτε τα προϊόντα σε κάποια από τα συνεργαζόμενα καταστήματα

Όλα τα events της ACEPLAYMORE, ανακοινώνονται στα social media της. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για αυτά ή ακόμη καλύτερα να συμμετέχετε, κάντε https://www.instagram.com/aceplaymore/ text.

Μέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Δευτέρα έως και Τετάρτη, 12 με 19.00 Πέμπτη κλειστά {θα τους βρείτε ωστόσο στο The Boys at Number 5} Παρασκευή, 12 με 16.00 Σαββατοκύριακο η ACEPLAYMORE πηγαίνει παραλία

Το τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το κατάστημα ή απλά tips για το πως να κρατάτε τη ρακέτα είναι το ακόλουθο: 96 317587

Loader