Ο Μιχάλης Τυρίμος μιλά για την δεύτερη διοργάνωση του CCE

Ο Μιχάλης Τυρίμος μιλά για την δεύτερη διοργάνωση του CCE

Το Cyprus Career Expo θα διεξαχθεί στις 2-3 Μαρτίου στο Κέντρο Φιλοξενία

Ο Μιχάλης Τυρίμος μιλά για την δεύτερη διοργάνωση του CCE

Ο Μιχάλης Τυρίμος είναι ο εκτελεστικός διευθυντής (CEO) της τεχνολογικής εταιρείας Melior Capital στην οποία ανήκουν οι πλατφόρμες ergodotisi.com, (link.

Μιχάλη, τι μπορούμε να αναμένουμε από το Cyprus Career Expo αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το Σαββατοκύριακο το Cyprus Career Expo θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο, είναι η έκθεση εργοδότησης, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν εκατοντάδες ευκαιρίες εργοδότησης και καριέρας. Το δεύτερο μέρος, θα είναι το συνέδριο μας το οποίο θα τρέχει παράλληλα με την έκθεση και θα επικεντρώνεται σε θέματα εργασίας και επιχειρηματικότητας. Να σημειωθεί ότι και οι δύο δραστηριότητες, θα διεξαχθούν στον χώρο του συνεδριακού κέντρου Φιλοξένια.

https://youtu.be/ApMKzq0k1YM

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το Cyprus Career Expo, επιστρέφει ανανεωμένο και ενισχυμένο

Και ποιους θα δούμε στο φετινό Cyprus Career Expo;

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος κορυφαίες εταιρείες από κάθε βιομηχανία όπως τις ελεγκτικές υπηρεσίες (KPMG, PwC, Deloitte, EY, Baker Tilly), τον τραπεζικό τομέα (Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα), τον χώρο του λιανικού εμπορίου (AlphaMega, LIDL, Leroy Merlin, IKEA), τον ξενοδοχειακό τομέα (Louis Hotels), τον τομέα υπηρεσιών για επιχειρήσεις (GAP Vassilopoulos Group), τον τεχνολογικό τομέα (TSYS, Amdocs, MindGeek), και πολλές άλλες. Θα έχουμε πέραν των 80 εκθέτων. Ακόμη, στο συνέδριο θα υπάρχουν παρουσιάσεις από νέους επιχειρηματίες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Άλεξ Λοΐζου της Trouva (βραβευμένος με το Forbes 30 under 30), Human Resource Managers μεγάλων ομίλων, και έμπειροι recruiters απο εταιρείες όπως την Human Asset, RED HR Solutions.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ: Η πρώτη ημέρα του πρώτου Cyprus Career Expo

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί απο το Cyprus Career Expo);

Πρωτίστως άτομα που ψάχνουν εργοδότηση, άτομα που αναζητούν αλλαγή καριέρας, αλλά και άτομα που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να διευρύνουν το δίκτυο τους και να ανελιχθούν στην επαγγελματική τους κατάρτιση. Αναμένουμε πέραν τον 4,000 συμμετεχόντων, κυρίως μεταξύ ηλικιών 18 - 40.

https://youtu.be/rYQJQGmrvBA

Εσύ ως συν-διοργανωτής, πως θα συμβούλευες τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν;

Να είναι ανοιχτοί σε ευκαιρίες, να έχουν αυτοπεποίθηση, να δικτυωθούν όσο περισσότερο μπορούν, να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν από το συνέδριο, και να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ: Το Cyprus Career Expo έρχεται ξανά – Τι έγινε στο προηγούμενο!

Τέλος, βλέπεις το Cyprus Career Expo να γίνεται θεσμος μακροπρόθεσμα;

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει ήδη γίνει. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, η οποία αναμένεται να σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από πέρυσι. Ο σκοπός μας, ανέκαθεν, ήταν η δημιουργία ενος θεσμού σε εθνικό επίπεδο, ο οποίος θα είναι χρονιαίος, θα βοηθά στην μείωση της ανεργίας στον τόπο μας και θα στηρίζεται από κορυφαίους διοργανωτές, όπως είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον ακαδημαικό τομέα και η ergodotisi.com στον χώρο εξέυρεσης εργασίας και ανέλιξης καριέρας. Η περσινή διοργάνωση χαιρετίστηκε για αυτούς τους λόγους και απο την αξιότιμη Υπουργό Εργασίας κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Προετοιμάσου για το Cyprus Career Expo

Loader