Family Chef: Ένας chef στην πόρτα σου

Family Chef: Ένας chef στην πόρτα σου

Σπιτικό gourmet φαγητό εύκολα και γρήγορα

Family Chef: Ένας chef στην πόρτα σου

Εδώ και λίγο καιρό, οι Σιακ Βασιλείου και ο Χρίστος Λοϊζίδης έφτιαξαν μια αρκετά ιδιαίτερη ιστοσελίδα! Το Family Chef σου στέλνει τα υλικά που χρειάζεσαι για μια συνταγή, προετοιμασμένα με απόλυτη ακρίβεια, για να μπορείς εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσεις σπιτικό φαγητό. Το ξεχωριστό με την προσπάθεια τους αυτή, είναι το γεγονός ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να..διαλέξεις την συνταγή!

Αν και στο εξωτερικό υπάρχουν διάφορες τέτοιες υπηρεσίες, στην Κύπρο είναι, ίσως, η μοναδική!

Μιλώντας στο IW μας εξηγούν περισσότερα για αυτή τους την προσπάθεια!

Τι ακριβώς είναι το Family Chef και τι προσφέρετε; Προσφέρουμε στον πελάτη την ευκαιρία να τρώει ποιοτικά και ολόφρεσκα γεύματα στο σπίτι εύκολα και γρήγορα.
Πως; Απλά διαλέγεις τι θέλεις να φας, από τις 20 και πλέον συνταγές που έχουμε κάθε μέρα, δηλώνεις πόσα άτομα θα φάνε και όλα τα απαραίτητα υλικά της συνταγής έρχονται στο σπίτι σου την ημέρα και ώρα που θέλεις. Τα υλικά είναι μετρημένα με απόλυτη ακρίβεια, πλυμένα και προετοιμασμένα με τρόπο που το γεύμα θα είναι έτοιμο μέσα σε 30 λεπτά. Απλά ακολουθείς τις οδηγίες της καρτέλας συνταγής που είναι στο κουτί!

https://youtu.be/tZUHKgFUSPU

Και πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την αποστολή φαγητού και συνταγών; Γιατί λατρεύουμε το ποιοτικό σπιτικό φαγητό και πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό σπιτικό φαγητό άσχετα από το πρόγραμμα της ημεράς του ή από τις δεξιότητες του στην κουζίνα. Ζούμε στην εποχή του τρεξίματος και του άγχους όπου δύσκολα κανείς βρίσκει χρόνο να προετοιμάσει ένα ποιοτικό και υγιεινό γεύμα. Δηλαδή να σκεφτεί τι θα φάει, να ψωνίσει τα υλικά και μετά να πάει σπίτι και να βρει το χρόνο και την ενέργεια να μετρήσει, να κόψει, να πλύνει και να προετοιμάσει τα υλικά. Έτσι με την υπηρεσία μας όλα αυτά τα βήματα φεύγουν και πάμε κατευθείαν στην κουζίνα και με τρόπο που και ο πιο αρχάριος με την μαγειρική μπορεί να μαγειρέψει ποιοτικό φαγητό μέσα σε 30 λεπτά.

Εξαιρετικά! Ποιά υπήρξε η αφορμή της απόφασης σας αυτής; Η αφορμή είναι η σχέση της δικής μου οικογένειας με το φαγητό τα τελευταία 7 χρόνια όπου λόγω του ότι, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου τρέχουμε συνεχώς τρώγαμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ή παραγγέλναμε delivery. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε το φαγητό ή να ξοδεύουμε ένα τεράστιο κονδύλι μηνιαία χωρίς την ανάλογη ποιότητα φαγητού. Έτσι σκέφτηκα την λύση αυτή για να βοηθήσει πρώτα από όλα την δική μου οικογένεια.

Αν και βρίσκεστε σε πολύ αρχικά στάδια, ποιά ήταν η εξέλιξη του μέχρι τώρα; Κάθε μέρα και καλύτερα. Συνεχώς αυξάνονται οι πελάτες και το πιο σημαντικό, αυτοί που δοκιμάζουν ξανάρχονται!

Υπήρξαν δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσετε; Η δυσκολία είναι μία. Να περάσουμε το μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό για να μας δοκιμάσει έστω και μία φορά. Επειδή είναι μία καινούργια υπηρεσία είναι δύσκολο για τον περισσότερο κόσμο να φανταστεί πως μπορεί να είναι η εμπειρία.

Ποιά είναι η φιλοσοφία του που την κάνει να ξεχωρίζει; Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Ποιοτικό ολόφρεσκο και υγιεινό φαγητό στο σπίτι από την οικογένεια για την οικογένεια εύκολα και γρήγορα. Επίσης γίνεται ανανέωση των γευμάτων κάθε 15 μέρες για να υπάρχει ο ενθουσιασμός της νέας γαστρονομικής εμπειρίας, έτσι ώστε να μην καταντά το φαγητό ρουτίνα!

Ακόμα είναι σημαντικό να αναφέρω ότι την φιλοσοφία μας για μηδενική σπατάλη φαγητού αφού παραδίδουμε στο γραμμάριο τα υλικά που χρειάζεται η κάθε συνταγή. Δυστυχώς στην Κύπρο γίνεται τεράστια σπατάλη φαγητού που είναι πραγματικά κρίμα.

Γιατί κάποιος να επιλέξει τη συνεργασία μαζί σας; Γιατί θα τρώει αυτός και η οικογένεια του ποιοτικό ολόφρεσκο φαγητό από τα δικά του χέρια χωρίς ταλαιπωρία. Αν το ψάξει και λίγο παραπάνω, με τις τιμές που έχουμε και την μηδενική σπατάλη φαγητού και την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας θα εξοικονομήσει και λεφτά. Με την υπηρεσία μας ελέγχεις τι ξοδεύεις και δεν κάνεις περιττά έξοδα.

Και ποιό είναι το όραμα σας και οι επόμενες κινήσεις; Το όραμα μας είναι να επεκταθούμε και εκτός Κύπρου. Βέβαια πρώτα πρέπει να πάμε και στις άλλες πόλεις και μετά βλέπουμε! Υπολογίζουμε σε 4 μήνες να καλύπτουμε την Λεμεσό και την Λάρνακα.

Προς το παρόν είμαστε σε διαδικασία σύναψης συμφωνιών με διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Σύντομα θα έχετε νέα μας!

Βρείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουν εδώ.

Loader