Φιλοξενία γεμάτων αυθεντικών εμπειριών, αναζητούν οι πελάτες μας

Φιλοξενία γεμάτων αυθεντικών εμπειριών, αναζητούν οι πελάτες μας

Ο Μάριoς Περδίος, μιλά για τις πρόσφατες βραβεύσεις της Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Φιλοξενία γεμάτων αυθεντικών εμπειριών, αναζητούν οι πελάτες μας

Ο Μάριος Περδίος, Chief Operations Officer του Ομίλου Louis Hotels, μας μιλά για τη σημασία του χρυσού βραβείου στη κατηγορία “Recruiting, Rewarding & Developing talent”, στα πρώτα Cyprus Tourism Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Μαΐου.

Γιατί αποφασίσατε να αναπτύξετε αυτή την πρωτοβουλία; Η ξενοδοχειακή βιομηχανία, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τεράστιες δυσκολίες στην εξεύρεση αλλά και διατήρηση προσοντούχου προσωπικού. Γι’αυτό η Louis Hotels, σε συνεργασία με τις υπεραγορές Άλφα Μέγα και την Digital Tree, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο, καινοτόμο διαδικτυακό cooking show- το Kitchen Stars με στόχο να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν νέα ταλέντα στο χώρο, να δώσει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, αλλά πάνω από όλα να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποιοί βραβεύτηκαν στην Απονομή των Cyprus Tourism Awards 2019

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=UmbCQq2tTeY)

Γιατί πιστεύετε πως διακρίθηκε το show; Τι είναι αυτό που το έκανε να ξεχωρίσει; Εδώ και χρόνια κάνουμε ως Όμιλος πολλά για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε προσοντούχο προσωπικό στις επιχειρήσεις μας όπως προγράμματα υποτροφιών και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού. Αυτό που έκανε τη συγκεκριμένη ενέργεια να διακριθεί κατά την άποψη μου είναι η καινοτομία και η δημιουργικότητα στον τρόπο προσέγγισης των ενδιαφερόμενων. Χρησιμοποιήσαμε μέσα που καταναλώνουν ευρέως οι νέοι όπως κοινωνικά δίκτυα αλλά προπάντων «μιλήσαμε» στη γλώσσα τους δημιουργώντας έντονο ενδιαφέρον και ταύτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διακρίσεις για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Πόσο σημαντικό είναι να δίνονται τέτοιες ευκαιρίες; Νέα ταλέντα υπάρχουν πολλά. Αν όμως δε τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία να το αναδείξουν δυστυχώς δε θα έχουν ούτε αυτοί την καριέρα που ονειρεύονται αλλά και εμείς θα συνεχίσουμε να αναζητούμε την επόμενη γενιά των στελεχών που θα οδηγήσουν τις επιχειρήσεις μας στη νέα εποχή. Χρειαζόμαστε φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες για να μπούμε δυναμικά σε μια νέα διάσταση φιλοξενίας- αυτής γεμάτων αυθεντικών εμπειριών που αναζητούν οι πελάτες μας. Στο Kitchen Stars, το ταλέντο και το πάθος των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα καθώς και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία που ανέδειξαν τον νικητή και καθόρισαν το επόμενο, μεγάλο αστέρι της κουζίνας του Kitchen Stars.

Ποιες είναι οι αρχές της εταιρείας Louis Hotels, που αντανακλώνται σε αυτό το show και έκανε τη διαφορά; Το μόττο μας είναι “Happy faces in happy places”. Για να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες, πρέπει πρώτα να έχουμε ευχαριστημένο προσωπικό. Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αναψυχής. Και οι αξίες της Louis Hotels αντανακλούν αυτή τη φιλοσοφία: Nα εργαζόμαστε με πάθος Να είμαστε ταπεινοί Να κρατάμε τις υποσχέσεις μας Να είμαστε φιλικοί & ευγενικοί Να σεβόμαστε τους άλλους Να γελάμε συχνά

Θα υπάρξει συνέχεια αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας; Μελετούμε τους τρόπους που θα δώσουν συνέχεια στο Kitchen Stars αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε σε ποια μορφή θα είναι αυτό. Το σίγουρο είναι ότι η Louis Hotels, πιστή στη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της, θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης όπως και στα άψογα καταρτισμένο και ευχαριστημένο προσωπικό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Loader