Στα χέρια ιαπωνικού κολοσσού κυπριακή εταιρεία Point Nine

Στα χέρια ιαπωνικού κολοσσού κυπριακή εταιρεία Point Nine

Στα χέρια ιαπωνικού κολοσσού κυπριακή εταιρεία Point Nine

Όπως ανακοίνωσε η Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporation (The Trust Bank), θυγατρική της Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), έχει συνάψει συμφωνία αγοράς μετοχών για να αποκτήσει την Point Nine Limited (Point Nine), ηγέτη στον τομέα των εξωτερικών εργασιών/υπηρεσιών, της μετασυναλλακτικής επεξεργασίας και αναφοράς.

Η κυπριακή Point Nine ιδρύθηκε το 2002 και είναι ηγέτης στον τομέα της port-trade επεξεργασίας και αναφοράς. Προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 70 πελάτες ανά τον κόσμο όπως Αμοιβαίων Hedge Κεφαλαίων, Διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων, Μεσιτών και των Τραπεζών.

Η Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc. (MUFG) είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στον κόσμο, με έδρα το Τόκιο και διαθέτει πάνω από 1.800 γραφεία σε πάνω από 50 χώρες. Προσφέρει υπηρεσίες όπως εμπορική τραπεζική, trust banking, τίτλους, πιστωτικές κάρτες, καταναλωτική χρηματοδότηση, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και μίσθωση (leasing).

Η MUFG, μαζί με την Point Nine, επιδιώκουν να προσφέρουν αποδοτικότητα, ταχύτητα και οργάνωση στις περίπλοκες τεχνολογίες και τις ανάγκες των πελατών.

Το όνομα της εταιρείας μετά από αυτή την εξαγορά είναι η “MUFG Investor Services FinTech Limited”.

Loader