Τα γούρια του 2018

Τα γούρια του 2018

Για να σας φέρουν καλή τύχη τη νέα χρονιά

Τα γούρια του 2018

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κοινωφελή Ιδρύματα, με τη συμβολή γνωστών σχεδιαστών, έχουν ετοιμάσει τα γούρια τους, δίνοντας μας τη δυνατότητα να στηρίξουμε τη δράση τους. Από την άλλη, οι Κύπριες jewellery designer, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη, σχεδιάζοντας μικρά κομψοτεχνήματα.

Το δέντρο των αστεριών Ο Χρύσανθος Τζιαπούρας σχεδίασε για λογαριασμό του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» το «Δέντρο των Αστεριών». Το δέντρο συμβολίζει το οξυγόνο και κατά επέκταση την ίδια τη ζωή. Το γούρι διατίθεται στην τιμή των €15 και αγοράζοντας το, βάζετε το δικό σας λιθαράκι στο να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Για να το προμηθευτείτε, μπορείτε να αποταθείτε στα πιο κάτω σημεία.

Όλοι μαζί στη ζωή Τόσο μικρό, μα τόσο σπουδαίο. Ο λόγος για το γούρι του «ΠΑΣΥΚΑΦ» για το 2018, που στηρίζει όλους όσους αντιμετωπίζουν καθημερινά τον καρκίνο. Φτιαγμένο από ασήμι, θα το βρείτε με κόκκινο ή μαύρο κορδόνι, στην τιμή των €15. Αν αγαπάτε, δεν έχετε παρά να προσφέρετε με τη σειρά σας. Για περισσότερες πληροφορίες στον «ΠΑΣΥΚΑΦ».

Πες το μ' έναν στίχο Μ΄έναν όμορφο στίχο, τα γούρια που έχει σχεδιάσει η ταλαντούχα Ηρώ Κασκάνη για τη νέα χρονιά, θα σας συντροφεύσουν το 2018. Εσείς απλώς επιλέγετε ποιο από τα δυο προτιμάτε. Το ένα διατίθεται στην τιμή των €20 και το άλλο στην τιμή των €25. Αναζητήστε τα στο κατάστημα «The Space in between», στην οδό Κατσώνη 4Γ΄, στη Λευκωσία. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 99803702.

Το τέλειο 8 Ο αριθμός 8 συμβολίζει την τελειότητα και το άπειρο, καθώς επίσης την αιωνιότητα, την πληρότητα και το πεπρωμένο. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έναν γουρλούδικο αριθμό, τον οποίο η χαρισματική Σκεύη Αφαντίτη τοποθετεί σε περίοπτη θέση στο γούρι που ετοίμασε για τη νέα χρονιά, έχοντας ως πολύτιμους «συμμάχους» το ασήμι και τις χάντρες. Θα το βρείτε στο «Κράμα» στην οδό Αρνάλδας 3Ε, στη Λευκωσία (22761655, στην τιμή των €20. Διατίθεται επίσης στο (link.

Ζωή να έχεις Ο «Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος ΖΩΗ» γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του με τη δημιουργία ενός συλλεκτικού φυλαχτού. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Σκεύη Αφαντίτη δίνει σε όλους μας την πολύτιμη ευχή «Ζωή να έχεις», χαράζοντας την πάνω σε ασήμι. Το γούρι διατίθεται στην τιμή των €15, με κόκκινο, μαύρο ή γκρίζο κορδόνι. Αγοράζοντας το, ενισχύετε το έργο του Συνδέσμου, που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε ασθενείς.

Fashion Targets Breast Cancer O σχεδιαστή κοσμημάτων «ETHERIAL» Μάρκος Πλατρίτης, χρησιμοποιώντας τη χρονολογία 2018 κι έχοντας ως πρώτη ύλη το ασήμι, σχεδίασε το γούρι της (link για τη νέα χρονιά. Το γούρι εμπίπτει στον θεσμό «Fashion Targets Breast Cancer» και αγοράζοντας το στην τιμή των €15, συνεισφέρετε στην οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου και παράλληλα στηρίζετε τα προγράμματα: «Επιστήθιες Φίλες» και «Στηρίζω, Γνωρίζω και Φροντίζω».

Ναυτίλος Η σπείρα, σύμφωνα με τον Ελβετό ψυχίατρο- αναλυτή Carl Jung, αποτελεί ένα αρχέτυπο σύμβολο της κοσμικής ενέργειας. Οι δύο σπειροειδείς φιγούρες που συνθέτουν τον «Ναυτίλο» (9 + 9 = 18), της ευρηματικής Μαρίας Κοτσώνη, συμβολίζουν τη γένεση και την εξέλιξη της ζωής από το κέντρο προς τα έξω, καθώς επίσης το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης προς την αυτογνωσία και την επιστροφή στην πηγή. Κυκλοφορεί σε δυο μεγέθη σε ασήμι στην τιμή των €30 και €80, ενώ διατίθεται και σε χρυσό 18 καρατίων στην τιμή των €360.

Είναι στο χέρι σου, είναι στο DNA σου Το DNA αποτελεί τη βάση της ζωής και το «μέσο» για να μπορέσει κάποιος να γίνει δότης, συνεισφέροντας στη μάχη κατά της λευχαιμίας. Ο Χρύσανθος Τζιαπούρας, αυτή τη φορά, σχεδιάζει το γούρι για το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα», αποτυπώνοντας σε ασήμι το μοντέλο της διπλής έλικας του DNA. Προμηθευτείτε το στην τιμή των €15, στηρίζοντας το όραμα του Ιδρύματος για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Τα γούρια των κύκνων Για 11η χρονιά, ο «Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου» κυκλοφορεί το γούρι του για τη νέα χρονιά, καλώντας μας να δείξουμε την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη μας σε όσους έχουν ανάγκη. Με το σύμβολο του κύκνου να σας συνοδεύει -που σχηματίζει παράλληλα και τον αριθμό 8- θα υποδεχθείτε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Διατίθεται στο (link, στην τιμή των €20.

Μια αγκαλιά για τα παιδιά Αντλώντας πηγή έμπνευσης απ’ το λογότυπο του «Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά», με τη χαρούμενη παιδική μορφή, ο Κωνσταντίνος Κυριάκου σχεδίασε ένα πανέμορφο (link. Αγοράζοντας το στην τιμή των €20, προσφέρετε με τη σειρά σας μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά που στηρίζει το «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά» με τα προγράμματά του.

Red Cross Για εσάς θα αποτελέσει το γούρι σας για τη νέα χρονιά. Για τον «Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό», η κάθε συνεισφορά είναι μεγάλη βοήθεια για να συνεχίσει το έργο του. Διατίθεται στην τιμή των €15 και αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της εταιρείας «Michalakis Aloupas Jewelles Ltd» προς τον «Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό».

Loader