O Bάκης είναι ο Κύπριος που έβγαλε τον σκύλο του βόλτα με drone

O Bάκης είναι ο Κύπριος που έβγαλε τον σκύλο του βόλτα με drone

Και που σήμερα το παγκόσμιο ίντερνετ μιλά για εκείνον!

Μια βολτούλα είπε να βγάλει τον σκύλο του. Πού να φανταστεί τι θα γινόταν λίγες ώρες μετά!

Ο Βάκης Δημητρίου από τη Λεμεσό κατάφερε, εν αγνοία του, να κάνει μέσα σε μία μόνο ημέρα το παγκόσμιο ίντερνετ να σχολιάζει ένα βιντεάκι που, εντελώς αυθόρμητα, είχε δημοσιεύσει στα social media. Μάλλον το έχεις ήδη δει. Τίτλος του βίντεο ήταν πώς να βγάζετε τον σκύλο σας βόλτα, στην εποχή του κορωνοιού.

Αλήθεια, πώς σου ήρθε η ιδέα να στείλεις το σκύλο σου βόλτα με drone;

Σίγουρα,περνάμε όλοι δύσκολα αυτές τις ημέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε την αίσθηση του χιούμορ μας. Η ιδέα, μου ήρθε όταν είδα στο facebook μία ανάρτηση από κάποιον, ο οποίος ρωτούσε αν υπάρχει κάποιος άλλος να πάρει τον σκύλο του περίπατο. 

Πώς λέγεται το σκυλάκι σου, που πλέον έγινε διεθνής αστέρας;

Είναι ο Oliver. 

Πώς αισθάνεσαι που το βιντεάκι σου κάνει το γύρο του παγκόσμιου ίντερνετ;

Το αίσθημα είναι απερίγραπτο. Δεν είναι και λίγο όταν ένα βίντεο σου, από τη μία στιγμή στην άλλη κάνει το γύρο του κόσμου. Εδώ, καταλαβαίνεις την τεράστια δύναμη του διαδικτύου.

Αυτές τις μέρες λόγω του αυτοπεριορισμού, κάποιοι σταμάτησαν να ταίζουν αδέσποτα, διότι φοβούνται να βγουν έξω. Υπάρχει το ενδεχόμενο, με ένα drone να μπορεί κάποιος να μεταφέρει και αφήσει φαγητό κάπου για τα ζώα της γειτονιάς; 

Το να παραμελήσεις τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια ή οποιοδήποτε άλλο ζωντανό χρειάζεται τη δική μας συμβολή για να ζήσει, δεν είναι και ότι καλύτερο εκ μέρους μας. Νομίζω πως για να παρέχεις τα αναγκαία στα ζώα, δεν χρειάζεται να διαθέτεις drone. Αυτό που κατά κύριο λόγο χρειάζονται, είναι η ανθρώπινη συντροφιά και η αγάπη. Τα μέτρα προφύλαξης που μπορούμε να λάβουμε όταν πηγαίνουμε να ταΐσουμε τα αδέσποτα, είναι αρκετά εξάλλου. Φτάνει να υπάρχει θέληση.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις κι εσύ αυτές τις μέρες; 

«Stay home». Ας σεβαστούμε τις ευάλωτες ομάδες. 

Το περίφημο βίντεο:

werfqw

Loader