4+1 καφέ στη Λεμεσό που εμπνέουν για εργασία και μελέτη

4+1 καφέ στη Λεμεσό που εμπνέουν για εργασία και μελέτη

Έχουν όλα όσα χρειάζεσαι

Γράφει η Μαρία Πρατσή


Εάν είσαι και εσύ από αυτούς που έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν από το σπίτι, αλλά παράλληλα βαριέσαι να σηκώνεσαι κάθε πρωί και να κάνεις πέντε βήματα προς το γραφείο σου και ξανά από την αρχή, τότε σου έχω τη λύση.

Πιο κάτω ακολουθούν πέντε από τα πιο μοντέρνα Cafe της Λεμεσού που μπορείς να πας να καθίσεις και να δουλέψεις με ηρεμία ή ακόμη και να μελετήσεις αν είσαι φοιτητής. 

' ' Πηγή φωτογραφίας: Caffè Nero

Caffè Nero 

Ίσως από τα πιο ιδανικά μέρη για διάβασμα και εργασία στην πόλη. Στον εσωτερικό του χώρο διαθέτει πολλά μεγάλα και ξύλινα τραπέζια που βολεύουν για τον υπολογιστή σου.

Στον τοίχο θα δεις να υπάρχει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με αληθινά βιβλία τα οποία μπορείς να δανειστείς και να διαβάσεις. Το μέρος είναι πολύ ήρεμο καθώς αρκετοί είναι αυτοί που το προτείνουν λόγω της ήσυχης ατμόσφαιρας που επικρατεί. 

' ' Πηγή φωτογραφίας: Tucano Coffee

Tucano Coffee 

Είναι το απόλυτο colorful cafe στη Λεμεσό. Τα έντονα χρώματα σε τοίχους και μαξιλάρια παρουσιάζουν παιχνιδιάρικους χρωματισμούς που σε κάνουν να θες να δώσεις όλη σου την ενέργεια και να δουλέψεις με κέφι και όρεξη. Εάν πεινάς, μην ανησυχείς γιατί θα βρεις νόστιμα και φρέσκα σνακ, γλυκά αλλά και καφέδες και χυμούς. 

' ' Πηγή φωτογραφίας: Indiktos

Ίνδικτος 

Η καφετέρια-πολυχώρος προσφέρει εξειδικευμένο εξοπλισμό για εργασία και μελέτη. Είναι ένας σύγχρονος και μοντέρνος χώρος, αν όχι ο μεγαλύτερος τότε ένας από τους μεγαλύτερους σε χωρητικότητα χώρους στην Λεμεσό και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου στέκια. 

' ' Πηγή φωτογραφίας: Βεράντα Καφέ-Μπιστρό

Βεράντα Καφέ-Μπιστρό

Ένας χαλαρωτικό και φιλόξενο περιβάλλον κι ένα πλούσιο μενού που καλύπτει τις ανάγκες όλων. Αν επιλέξεις να το επισκεφτείς τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα την μπουγάτσα του μαζί με ένα ζεστό ρόφημα, ο απόλυτος συνδυασμός για να σε κρατήσει τις ώρες μελέτης και εργασίας σου. 

' ' Πηγή φωτογραφίας: Second Cup 

Second Cup 

Ένας minimal χώρος με ωραία αισθητική που σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι στο γραφείο ή το πανεπιστήμιό σου. Θα βρεις ένα μεγάλο σαλόνι που μπορούν να καθίσουν και να δουλέψουν πολλά άτομα και είναι κατάλληλο εάν βρίσκεσαι κοντά στο κέντρο. 

Loader