Ο Πέτρος Φιλιππίδης για πρώτη φορά: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης για πρώτη φορά: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση»

«Δε θέλω να περάσω ούτε απ' έξω από το θέατρο. Τελείωσα με αυτό το χώρο»

«Είναι παρά πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια. Άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ότι έχει μείνει από αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά τη σημερινή του απολογία.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η ζωή του καταστράφηκε:  «Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής, καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν ότι μεγάλωσα με γυναίκες» συνέχισε και αρνήθηκε εκ νέου ότι διέπραξε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται.

«Με είπαν ελεεινό και τρισάθλιο. Τη θυμάμαι την κυρία αυτή. Ούτε που την είχα δει άλλη φορά στη ζωή μου. Είπε αυτή η κυρία… σε αυτή τη δίκη ο αέρας είναι λαλίστατος. Όλα έχουν ακουστεί στον αέρα. Δεν ειπώθηκε ποτέ ένα όνομα. Είπε λοιπόν ότι κυκλοφορούσε στο χώρο ότι είμαι ελεεινός και τρισάθλιος» είπε ο κατηγορούμενος και συμπλήρωσε: «Δε θέλω να περάσω ούτε απ' έξω από το θέατρο. Τελείωσα με αυτό το χώρο. Δε με πειράζει. Με πειράζει που με λένε βιαστή. Η κυρία Δροσάκη ήρθε και είπε ότι ξέρει και γι' άλλο βιασμό! Αλλά όταν απειλήθηκε με μήνυση το πήρε πίσω. Τα αυτιά μας όμως το άκουσαν.»

Η απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνεχίζεται. 

Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Πηγή

Loader