Μία νέα συνάντηση κορυφής έρχεται την Τετάρτη στην όμορφη ταράτσα του Cuckoo

Μία νέα συνάντηση κορυφής έρχεται την Τετάρτη στην όμορφη ταράτσα του Cuckoo

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι special Guest Vs House - Bar Edition στο αγαπημένο μπαράκι της Λάρνακας

To νέο, στιλάτο rooftop bar της Λάρνακας συνεχίζει να μας ετοιμάζει μοναδικά καλοκαιρινά πάρτι που γίνονται talk of the town.

Αποχαιρετάμε το φετινό καλοκαίρι αλλά συνεχίζουμε να παίρνουμε ανάσες δροσιάς σε σούπερ χαλαρές καταστάσεις στα μπαράκια και της ταράτσες της πόλης. 

Το νέο μαγαζί της Λάρνακας που αγκαλιάστηκε ήδη από το κοινό ετοιμάζει ένα ακόμα διασκεδαστικό event. Πρόκειται για μία ακόμη συνύπαρξη που θα φέρει αυτή την φορά την... Πάφο στη Λάρνακα και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το Cuckoo Rooftop προσκαλεί και φιλοξενεί για μία βραδιά το δημοφιλές cocktail bar της Πάφου, το Mr. Tippler. 

Με καλεσμένο τον DJ Guto Fernandez, η συνύπαρξη των δύο μπαρ της Κύπρου θα γίνει ακόμα πιο εκρηκτική αφού η διασκέδαση και το κέφι θα ανέβουν στο ζενίθ. Μουσική, καλή παρέα, δροσερά κοκτέιλ και ανεμελιά θα είναι τα στοιχεία που θα απογειώσουν αυτή την μοναδική βραδιά στο γουστόζικο μπαρ της Λάρνακας. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τόσο τα δροσερά κοκτέιλ του Cuckoo όσο και τα φημισμένα ποτά του Mr. Tippler.

Το μοναδικό Guest Vs House - Bar Edition υπόσχεεται πολλά και θα είμαστε εκεί για να το διαπιστώσουμε και να απολαύσουμε τα κοκτέιλ των δύο πολύ καλών μπαρ της Κύπρου! 

Info

Τετάρτη 30 Αυγούστου, Cuckoo Rooftop, 19:00. Τηλ: 96 329999. 

7

Loader