Η κορυφαία πίτσα της Ελλάδας συναντά τον κορυφαίο μεσογειακό προορισμό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Η κορυφαία πίτσα της Ελλάδας συναντά τον κορυφαίο μεσογειακό προορισμό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Κηφισιά, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, η αλυσίδα Margherita Pizza Artigianale άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Τι συνδέει τη Νάπολι με την Αθήνα και τώρα με την Αγία Νάπα;

Βραβευμένη τα τελευταία πέντε χρόνια ως η καλύτερη πίτσα στην Ελλάδα, κι ενώ φιγουράρει και μέσα στις καλύτερες χειροποίητες της Ευρώπης, η Margherita Pizza Artigianale είναι αυτή που συνδέει τη παράδοση και τη κουλτούρα της Νάπολης με τις σπανιότερες πρώτες ύλες της Ελλάδας, της Μεσογείου και πλέον και της Κύπρου. 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Κηφισιά, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, η αλυσίδα Margherita Pizza Artigianale άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας με σκοπό να ενθουσιάσει τους φίλους της ιταλικής κουζίνας με τη διάσημη πλέον χειροποίητη πίτσα που εγγυημένα θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι δείγμα της «Ιταλίδας θεάς» έχετε φάει έως τώρα. Το μυστικό; Το περίφημο ιταλικό αλεύρι del mio sacco που ωριμάζει 24 ώρες και ψήνεται στους 400 βαθμούς στον χειροποίητο ξυλόφουρνο που κατασκευάζεται στη Modena ειδικά για τη Margherita.

1

Η νέα Margherita είναι εδώ, γεμάτη άρωμα, γεύση και τοπικό χρώμα. Σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο όπου κυριαρχούν το ξύλο και τα απαλά χρώματα στο εσωτερικό και με άνετους καναπέδες στον εξωτερικό, η Margherita συστήνεται στο κυπριακό κοινό μέσα από ένα γαστρονομικό διάλογο μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας αλλά και των κορυφαίων terroir της Μεσογείου ως εξέλιξη της αρχικής ιδέας μιας πίτσας με προϊόντα artisanal Ελλήνων και Ιταλών παραγωγών που πλέον συνδυάζονται και με κυπριακά.  Κι αν δεν το ήξερες… Artigianale σημαίνει «χειροποίητη» κι αυτό ακριβώς είναι κάθε πίτσα της Margherita Pizza Artigianale: φτιαγμένη στο χέρι, με ακανόνιστο σχήμα, ψημένη αποκλειστικά σε ξυλόφουρνο και εξαιρετική γεύση που θα κάνει κάθε εμπειρία σου μοναδική.

3

Κορυφαίες εκφάνσεις της παραπάνω κουλτούρας αποτελούν η πίτσα Margherita Bufala με την κορυφαία βουβαλινή bufala από την Νάπολη ή από την Λίμνη Κερκίνης της Μακεδονίας, η πίτσα Egeo με το κορυφαίο ελληνικό τυρί μελίχλωρο Λήμνου καθώς και  η πίτσα Parma με το περίφημο prosciutto 24 μήνης ωρίμανσης Πάρμας. Επιπρόσθετα, πρέπει να δοκιμάσετε και τις φρέσκιες house made ταλιατέλες με τα άγρια μανιτάρια Γρεβενών και τα χειροποίητα νιόκι από κυπριακή πατάτα από τα Κοκκινοχώρια, κρέμα gorgonzola και καρύδια Ολύμπου.

9

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη & Πέμπτη: 17:00 - 23:00

Παρασκευή μέχρι Κυριακή: 13:00 - 23:00

Loader