Η γνωστή ταβέρνα της Κύπρου που παίρνει θέση στον ιστορικό πλάτανο του Κάτω Δρυ

Η γνωστή ταβέρνα της Κύπρου που παίρνει θέση στον ιστορικό πλάτανο του Κάτω Δρυ

Μία ακόμα καλή αφορμή για εξόρμηση στην ύπαιθρο έρχεται από την ορεινή Λάρνακα

Η ιστορία της μοντέρνας ταβέρνας "Στου Ρουσιά" ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια στη Λάρνακα, συνεχίστηκε με το νέο της κατάστημα στη Λευκωσία αργότερα και πριν από δύο χρόνια συνέχισε την επέκτασή της στα όμορφα Λεύκαρα.

Η ταβέρνα "Στου Ρουσιά" διαθέτει ένα ευέλικτο μενού που σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μόνος σου τον μεζέ που επιθυμείς επιλέγοντας από τα νόστιμα πιάτα του μενού. Γεύσεις από την παραδοσιακή και σύγχρονη κυπριακή κουζίνα με πινελιές από την ελληνική γαστρονομία. 

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στα Λεύκαρα, η γνωστή ταβέρνα αποφάσισε να μετακομίσει μερικά μόλις χιλιόμετρα πιο πέρα στην κοινότητα του Κάτω Δρυ. Εκεί, η ταβέρνα "Στου Ρουσιά" θα στεγάζεται σε ένα πολύ γνωστό μας χώρο όπου για πολλά χρόνια βρισκόταν ένα άλλο γνωστό εστιατόριο της περιοχής ο "Πλάνατος" με το μεγάλο αιωνόβιο δέντρο να στέκει εκεί αγέρωχο. Ο χώρος έχει αλλάξει, έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. 

Το μενού παραμένει όπως το γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, ένας συνδυασμός κυπριακής και ελληνικής κουζίνας. Το καινούργιο μαγαζί θα διατηρήσει το όνομα "Πλάτανος" με την προσθήκη branded «Στου Ρουσιά». Η νέα επιλογή για φαγητό στον Κάτω Δρυ αναμένεται να λειτουργήσει επίσημα τις επόμενες εβδομάδες ενώ το εστιατόριο στα Λεύκαρα έχει κλείσει οριστικά.  

Loader