Ο Πεδουλάς μας προσκαλεί για να μας κεράσει παλουζέ, σουσιούκκο και ζιβανία
Η κοινότητα διοργανώνει την Κυριακή το δικό της παραδοσιακό φεστιβάλ και μας περιμένει
Το εθνικό απόσταγμα της Κύπρου, την ζιβανία θα τιμήσει η κοινότητα της Μαραθάσας, ο Πεδουλάς σε μία όμορφη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Μαζί με το εθνικό μας ποτό θα δούμε πως πρασκευάζεται ο παλουζές και πως φτιάχνεται ο ολόφρεσκος σουσιούκκος, δύο από τα πιο αγαπημένα μας παραδοσιακά εδέσματα.

Ο όμορφος Πεδουλάς για άλλη μία χρονιά μας προσκαλεί στα όμορφα σοκάκια του για να περάσουμε μία όμορφη Κυριακή στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων που διοργανώνει. Θα πιούμε ζιβανία, θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία της απόσταξης, θα προμηθευτούμε για το σπίτι μαζί με εκλεκτά κυπριακά πρόϊόντα.
Μία καλή αφορμή για εκδρομή μέχρι την πανέμορφη Μαραθάσα για περιπλάνηση τόσο στον όμορφο Πεδουλά όσο και στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής.