Πήγαμε στο exclusive event της Kult Boutique για την παρουσίαση των Dolce & Gabbana Casa

Πήγαμε στο exclusive event της Kult Boutique για την παρουσίαση των Dolce & Gabbana Casa

Ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας ένα upskill dinner στο εστιατόριο Anais του City of Dreams Mediterrenean, στρωμένο με τραπεζομάντηλα και σερβιρισμένο σε πιάτα-μικρά έργα τέχνης της συλλογής Dolce & Gabbana Casa

Μία λαμπερή εκδήλωση διοργάνωσε η Kult Boutique το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου στα τέσσερα καταστήματά της στο City Of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό με αφορμή το λανσάρισμα των νέων αφίξεων του υψηλής αισθητικής ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24.

9

Από νωρίς το βράδυ βρεθήκαμε στον εντυπωσιακό ισόγειο χώρο του City Of Dreams Mediterranean όπου δεχθήκαμε την φιλοξενία των ανθρώπων της Kult με ένα cocktail party. Εκεί, περιηγηθήκαμε στον έκτασης 1.250 τετραγωνικών μέτρων χώρων της boutique η οποία σήμερα φιλοξενεί πάνω από 80 πολυτελή διεθνή brands τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Να σημειώσουμε πως η Kult ανήκει στον όμιλο της Thanos Hotels (Anassa, Almyra, Annabelle, Amyth Mykonos, Antasia) και μπορείς να την βρεις στα ξενοδοχεία της εταιρείας αλλά και στα καταστήματά της σε Λευκωσία και Λεμεσό. 

9

9

9

9

Η Kult μέσα από αυτό το λαμπερό event επικοινώνησε την άφιξη στα καταστήματά της μία εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων Dolce & Gabbana καθώς και την αριστοτεχνική συλλογή Dolce & Gabbana Casa συλλογή με μία εξαιρετικής αισθητικής προϊόντα για το σπίτι που το καθένα απότελεί από μόνο του και ένα μικρό έργο τέχνης. Τα αντικείμενα αυτά είναι εμπνευσμένα από την τέχνη και παράδοση της Σικελίας και αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης της βραδιάς.

Οι παρευρισκόμενοι στο event δοκίμασαν πιάτα υψηλής γαστρονομίας από το Anais. Η βραδιά ξεκίνησε με Campero Rosso Carpaccio με ρίγανη, στρατσιατέλα, τυρί, βινεγρκέτ εσπεριδοειδών και πιστάτσιο. Ακολούθησαν δύο κυρίως πιάτα ένα πεντανόστιμο πάστα Casareccia alla Norma με μελιντζάνα, ντομάτα, πιπέρι, ρικότα σαλάτα και βασιλικό. Το δεύτερο κυρίως ήταν χταπόδι σχάρας με πουρέ πατάτας, μανιτάρια, κράκερ κρεμμυδιού, ένα γαλάκτωμα, ρομανέσκο και λάδι βασιλικού. Τέλος, το επιδόρπιο ήταν ένα γευστικό αποδομημένο τιμαμισού. Μαζί με τα υπέροχα πιάτα απολαύσαμε λευκό Pinot Grigio Zerdetto 32 και ένα κόκκινο Chianti Querciabella 68. 

9

9

9

9

9

 

9

9

9

9

Στη συνέχεια, η βραδιά μας συνεχίστηκε στο νέο και υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο του City Of Dreams Mediterrenean με προσανατολισμό την γαλλική κουζίνα, το πρώτο γαλλικό Gastro Club στην Κύπρο, Anais. O χώρος του εστιατορίου είχε μεταμορφωθεί με τα υψηλής αισθητικής προϊόντα της σειράς Dolce & Gabbana Casa. Τα εντυπωσιακά τραπεζαμάντηλα με τα έντονα χρώματα, την υπέροχη υφή και τα πανέμορφα patterns έδωσαν μία άλλη αισθητική στον εκλεπτυσμένο και κομψό χώρο του Anais. 

9

 

Τα προϊόντα διατίθενται στις μπουτικ Kult και στο online κατάστημα Kult

Loader