Ένα φημισμένο γυράδικο 54 ετών κλείνει οριστικά τις πόρτες του

Ένα φημισμένο γυράδικο 54 ετών κλείνει οριστικά τις πόρτες του

Το ιστορικό μαγαζί ανακοίνωσε το κλείσιμό του στα social media

Ένα πολύ γνωστό, αγαπημένο αλλά και ιστορικό γυράδικο της Λεμεσού ανακοίνωσε την απόφασή του να κλείσει την επιχείρηση έπειτα από 54 χρόνια πορείας στον γαστρονομικό κόσμο της Κύπρου.

Ο λόγος για το θρυλικό γυράδικο της Μακαρίου στην καρδιά της Λεμεσού το οποίο κατεβάζει ρολά και μας αποχαιρετά. 

Το γνωστό εστιατόριο είναι συνυφασμένο με την σύγχρονη ιστορία της πόλης αφού άνοιξε το 1969 και έκτοτε φημιζόταν για τον νόστιμο γύρο του. Για περισσότερο από μισό αιώνα ο κόσμος της Λεμεσού πέρασε από εκεί, έφαγε, διασκέδασε αλλά τώρα έφταση η στιγμή να το αποχαιρετήσει. 

Με μία μικρή ανακοίνωσή του Το Πικάντικο μας ενημέρωσε για την απόφασή του αυτή ευχαριστώντας τον κόσμο που το στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τους ανθρώπους που εργάστηκαν εκεί. Το Πικάντικο αναφέρει πως θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και μετά θα περάσει στην ιστορία του εστιατορικού κόσμου της Λεμεσού. 

Πιο κάτω η ανακοίνωση του εστιατορίου: 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Μετά από 54 χρόνια ο χειροποίητος και μοναδικός μας γύρος θα κλείσει τις πύλες του. Αυτό το μαγικό ταξίδι γεύσεων με την μυστική σως θα μπορείτε να το απολαύσετε μέχρι τις 02/12/2023. Είναι μια συνειδητή απόφαση, αλλά ελπίζουμε ότι θα θυμάστε τις γευστικές στιγμές και τη θετική ενέργεια που μοιραστήκαμε μαζί σας. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες, συναδέρφους και συνεργάτες μας για την συνεχή σας στήριξη η οποία αποτέλεσε την κινητήριο μας δύναμη όλα αυτά τα χρόνια.

Loader