Ποια είναι τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές των κυπριακών φεστιβάλ;

Ποια είναι τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές των κυπριακών φεστιβάλ;

Όλα όσα είπαν οι ίδιοι στο Vodcast «Τρεις ελιές τζιαι μιάν τομάτα»

Στο δεύτερο επεισόδιο του Vodcast «Τρεις ελιές τζιαι μιάν τομάτα» καλεσμένοι του Κωνσταντίνου Κυπριανού είναι καταξιωμένοι εκπρόσωποι των πιο δημοφιλών τοπικών φεστιβαλ, οι οποίοι συζητούν για τις κρυφές πτυχές των διοργανώσεων που τόσο λατρεύουμε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαγκάρης από το διεθνές φεστιβάλ Animafest Cyprus, ο Στέλιος Θεοχάρους από το φεστιβάλ Θεάτρου Αντίσκηνο, ο Αλέξανδρος Κληρίδης από το LMF Music Festival, η Χριστίνα Σκαρπάρη από το φεστιβάλ Ξαρκής όπως και ο οικοδεσπότης του Podcast ο Κωνσταντίνος Κυπριανού από το AfroBanana Festival, συζητούν έντονα και με πάθος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Μαζί τους, ο Μάριος Ψαράς από το Υφυπουργείο Πολιτισμού και ο ιδρυτής του βραβευμένου φεστιβάλ Sync στην Αθήνα, συζητούν πώς είναι τα δεδομένα στην Αθήνα του σήμερα, αναλύοντας τη διαχείριση και τις προοπτικές τους.

Ο Αλέξανδρος Κληρίδης από το LMF και ο Γιώργος Τσαγκάρης από το Animafest μιλούν για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες των “αδειών” των φεστιβάλ στην Κύπρο και για τα εμπόδια του κρατικού μηχανισμού με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι μέσα από τα χρόνια της εμπειρίας τους. 

Το επεισόδιο γυρίστηκε στο Mola Culture Factory, στα Λεύκαρα. 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ μέσω της DigitalTV.

Loader