5 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρετε για τον Φειδία που έδωσε “χαστούκι” στο πολιτικό σύστημα

5 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρετε για τον Φειδία που έδωσε “χαστούκι” στο πολιτικό σύστημα

Ο YouTuber που γίνεται ευρωβουλευτής εν μια νυκτί

“Παρακαλώ ψηφίστε με για να μην χάσω την πρώτη θέση”. Η απολιτίκ προεκλογική που κέρδισε τους Κύπριους.

Το πρωτοφανές σημειώνει για ακόμα μια φορά η Κύπρος, με το “φαινόμενο” Φειδίας. Ψήφους από όλα τα ηλικιακά σύνολα, άντρες και γυναίκες, κόσμο από την αποχή, ο γνωστός YouTuber, Tiktoker και Infulencer,  τερμάτισε τρίτος στις χθεσινές ευρωεκλογές, αφήνοντας πίσω του κατατρεγμένα κόμματα όπως το ΔΗΚΟ την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους. 

Ποιος είναι ωστόσο ο Φειδίας Παναγιώτου που απέσπασε το 19,3% των ψήφων; 

1.Γιος παπά, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok. Ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες.

2.Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον Alpha Κύπρου, φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες.

3. Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και κατά καιρούς προκάλεσε αντιδράσεις. Τον περασμένο χρόνο προσπάθησε να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά. 

4. Έμεινε επίσης νηστικός για 30 μέρες, μόνο και μόνο για ένα challenge. 

5. Κάποτε, κοιμόταν σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

Ο Φειδίας Παναγιώτου λοιπόν έχει κερδίσει το εισιτήριο για την Ευρωβουλή και υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει να συστάσει δική του ομάδα, αφού δεν θέλει να ενταχθεί σε κάποια ευρωπαική παράταξη.

Πηγή φωτογραφιών

Loader