Φέγγαρος 2024: Αυτό είναι το πρόγραμμα των τριών ημερών του Φεστιβάλ

Φέγγαρος 2024: Αυτό είναι το πρόγραμμα των τριών ημερών του Φεστιβάλ

Το χωριό Κάτω Δρυς θα ξαναγεμίσει ζωή για τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στο νησί

Το Φεστιβάλ Φεγγάρος επιστρέφει στις 1-3 Αυγούστου 2024 με μουσική από όλο τον πλανήτη, σε αρμονία με το παραδοσιακό χωριό Κάτω Δρυ.

Η 12η διοργάνωση υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία φεστιβάλ τριών καλοκαιρινών μέρών, σε τέσσερις σκηνές με περισσότερα από 60 acts συνολικά.

Το φετινό lineup είναι ένα σύμπλεγμα ειδών και πολιτισμών με καλλιτέχνες από τρεις ηπείρους, καθώς και την αφρόκρεμα της τοπικής σκηνής. Στη σκηνή του Field Stage για να πρωτοστατήσει το φεστιβάλ θα είναι η ασύγκριτη και συναρπαστική Alice Phoebe Lou, ο διαβόητος Έλληνας ράπερ Anser και ο Tamikrest με ήχους από την έρημο Azawad. Ο Negros Tou Moria θα ταράξει τα πράγματα με το τραμπέτικο, οι Koza Mostra θα κάνουν πάρτι ενώ το εμβληματικό project Tterlikkas x Fuzz Bus θα επιστρέψει μετά από λαϊκή ζήτηση.

Η υπέροχη Melentini με έδρα το Βερολίνο, η γαλλική δύναμη Citron Sucré, το κινηματογραφικό band Electric Litany και ο συναρπαστικός Faizal Mostrixx από την Ουγκάντα ​​θα φωτίσουν το αγαπημένο Village Stage, μαζί με τον Δημήτρη Μεσημέρη και τον Alejjos μεταξύ πολλών άλλων. Το οικείο μουσείο CUPRA θα φιλοξενήσει και πάλι πειραματικούς ήχους και όχι μόνο, ενώ το Carlsberg Beer Garden θα φιλοξενήσει μια σειρά από δυναμικούς DJs για το σύνολο του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Φεγγάρος χρόνο με το χρόνο συνδυάζει μουσική από όλο τον κόσμο με τα τοπία της Κύπρου για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία φεστιβάλ. Δωρεάν κάμπινγκ στη φύση, βιώσιμες επιλογές φαγητού, δροσιστικά ποτά και ασταμάτητη μουσική: είναι όλα στο τραπέζι.

Tο Μουσικό Χωριό Fengaros θα διαρκέσει από τις 25 μεχρι τις 30 Ιουλίου και θα δώσει τη σκυτάλη στο πάρτυ του Φεστιβάλ! 

Εισιτήρια: www.more.com 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, εντοπίζοντας τα αγαπημένα σας acts που δεν θέλετε να χάσετε! 

μερα 1η

μερα 2η

μερα 3η

Πηγή φωτογραφιών

Loader