Δείτε τα πρώτα πλάνα του Χρήστου Μάστορα ως Στέλιος Καζαντζίδης στην ταινία «Υπάρχω»

Δείτε τα πρώτα πλάνα του Χρήστου Μάστορα ως Στέλιος Καζαντζίδης στην ταινία «Υπάρχω»

Το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα με τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES θα πρωταγωνιστήσει, ως Στέλιος Καζαντζίδης στην ταινία «Υπάρχω», που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο έχει γράψει η Κατερίνα Μπέη, η οποία είχε βάλει τη συγγραφική υπογραφή της και στην επιτυχημένη ταινία «Ευτυχία», του 2019, που αφηγούνταν τη ζωή της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Η ταινία δεν θα καλύπτει χρονικά το σύνολο της ζωής και της καριέρας του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή. Θα ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια, θα επεκτείνεται στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του και θα αποτυπώνει τη θριαμβευτική διαδρομή του μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ‘70. Μια διαδρομή που τον οδήγησε στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων που τον λάτρεψαν σαν τον λαϊκό ήρωα που εξέφρασε με τη μοναδική φωνή του τις χαρές και τις λύπες τους.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν ο Χρήστος Μάστορας, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου, ενώ το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία ΚλείσιμοΦιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και άλλοι.

Loader