Vala Beach Club: Το κορυφαίο κοσμοπολίτικο στέκι της Αγίας Νάπας με πολυτελή All Day Concept

Vala Beach Club: Το κορυφαίο κοσμοπολίτικο στέκι της Αγίας Νάπας με πολυτελή All Day Concept

Απολαύστε άριστα πιάτα και κοκτέιλ, ακούγοντας τους μαγευτικούς ήχους των κυμάτων

Από την πρώτη στιγμή, ο χώρος θα σας μαγέψει και θα σας πείσει ότι μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα εκεί χωρίς να σας λείψει τίποτα.

Απολαύστε το πρωινό σας, τα απογευματινά σνακ και τα βραδινά κοκτέιλ, ενώ το υπέροχο γαλάζιο τοπίο και οι χαλαρωτικοί ήχοι των κυμάτων δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο λόγος για το Vala Beach Club, που άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2022 για πρώτη φορά και είναι ήδη ένα από τα πιο hot spots στην Αγία Νάπα. Απέχει μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα και προσφέρει ένα εντελώς νέο ολοήμερο concept.

Συγκεκριμένα, το Vala Beach Club προσφέρει πολλές επιλογές στους επισκέπτες του, καθώς παρέχει πρωινό, απογευματινό καφέ, ποτό και φαγητό. Διαθέτει ένα πλούσιο μεσογειακά εμπνευσμένο μενού φαγητού, από φρέσκα ψάρια μέχρι άριστης ποιότητας κρεατικά, ενώ δεν αφήνει καθόλου παραπονεμένους τους χορτοφάγους και τους αυστηρά χορτοφάγους.

Στο μενού των αλκοολούχων ποτών και των κρασιών θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα premium ποτών και κοκτέιλ που θα απογειώσουν το απογευματινό σας δροσερό μπάνιο στη θάλασσα, ενώ η μεγάλη ποικιλία κρασιών παρέα με τη χαλαρή μουσική θα συνοδεύσει εξαιρετικά την βραδιά σας στο απόλυτο beach lounge bar.

vala

Τα ξεχωριστά κοκτέιλ επιμελείται η έμπειρη και βραβευμένη ομάδα bartenders στο Adams Beach Hotel, και θα το αντιληφθείτε από την πρώτη γουλιά. Αν είστε επίσης φίλοι του ναργιλέ, το Vala Beach Club δεν θα σας απογοητεύσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα γλυκά του μενου - θα σας ενθουσιάσουν! 

Η ατμόσφαιρα του Vala Beach Club είναι μοναδική. Έχει μια εξωτική γοητεία με τα στοιχεία του ξύλου να κυριαρχούν σε κάθε εμφάνιση. Η μουσική είναι ιδιαίτερη και χαρούμενη, αφού σας απογειώνει με τις lounge afro επιλογές.

Το Vala Beach Club συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη μποέμ αίσθηση με μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία, δημιουργώντας έναν ιδανικό περιβάλλον για χαλαρές στιγμές και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ο χώρος είναι επίσης διαθέσιμος για ιδιωτικές εκδηλώσεις έως 160 ατόμων, όπως βαπτίσεις, αρραβώνες, γάμους, γενέθλια και προσωπικά πάρτι.

 

Ωράρια: Καθημερινά 10:00 – 24:00

Τηλέφωνο: 97 738 758

Adams Beach Hotel, Λεωφόρος Νήσι 87, Αγία Νάπα 

vala beach

Loader