3+1 Ταβέρνες στη Φασούλα που αξίζει να επισκεφθείτε

3+1 Ταβέρνες στη Φασούλα που αξίζει να επισκεφθείτε

Μόλις λίγα λεπτά από τη Λεμεσό

Το χωριό της Φασούλας αποτελεί μια “δροσερή” απόδραση από την πόλη της Λεμεσού, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και δροσιάς!
Στο χωριό υπάρχουν αρκετές ταβέρνες που θα σας εκπλήξουν θετικά, γεγονός που μετατρέπουν τη Φασούλα ένα εξοχικό προορισμό για φαγητό, στα ημιορεινα της Λεμεσού.

Ταβέρνα “Σουρωτήρι” 

σουρωτήρι

Στον πρ όμορφο χώρο της ταβέρνας σερβίρονται παραδοσιακοί μεζέδες κι ωραίο σουβλάκι. Η ταβέρνα παρέχει ζεστή ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση, ζωντανή μουσική και παρεΐστικη διάθεση!

Διεύθυνση: Ειρήνης 6, Φασούλα, Λεμεσός 

Πληροφορίες ωραρίου και κρατήσεις: 99128814

Ταβέρνα “Νταραβέρι” 

νταραβερι

Στα δρομάκια του χωριού θα βρείτε ένα γουστόζικο ταβερνάκι που ετοιμάζει λαχταριστά μεζεδάκια από την κυπριακή κουζίνα, αλλά και από άλλες γωνιές της Μεσογείου. Η ποικιλία που προσφέρει ξεκινά από κλασικές κυπριακές γεύσεις και φτάνει  μέχρι και σε ισπανικά  tapas!

Οι καλλιτεχνικές πινελιές στη διακόσμηση του χώρου, αλλά και οι βραδιές με ζωντανή μουσική, κάνουν το χώρο να ξεχωρίζει αμέσως.

Διεύθυνση: Βάνιου Σπάνια 1, Φασούλα

Ωράρια: 

Τρίτη - Σάββατο: 7:30 μ.μ. - 12:45 π.μ.

Κυριακή: 7:00 μ.μ. - 12:30 π.μ.  

Ταβέρνα “Στοά Αριστοτέλους” 

μεζεδοπωλειο στοα

Στην ταβέρνα της στοάς “Αριστοτέλους” θα βρείτε τα χειροποίητα φαγητά της κ.Αντιγόνης. Ελληνικές γεύσεις απαρτίζουν το μενού, που δεν αφήνουν κανένα ανικανοποίητο. Ζεστή εξυπηρέτηση, καλό περιβάλλον, ενώ η vintage διακόσμηση προσδίδει μια νότα μοναδικότητας στο χώρο. Οι μουσικές βραδιές που οργανώνονται απογειώνουν τα βράδια της εξόδου σας! 

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 2, Φασούλα 

Ωράρια: 

Τρίτη - Σάββατο: 7:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.

Κυριακή: 1:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ.

Ταβέρνα “Αρετή”

γουρουνιά

Ανάμεσα στα πετρόκτιστα σπίτια της Φασούλας θα βρείτε την ταβέρνα της “Αρετής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι  θα απολαύσετε με την ψυχή σας τους πλούσιους, κυπριακούς μεζέδες που προσφέρει, αφού ψήνονται με μεράκι και αγάπη, γεγονός που φαίνεται στα χαρακτηριστικά και αγαπημένα πιάτα των θαμώνων του μαγαζιού. Ο λόγος για το κότσι και τη γουρουνιά που ψήνονται για πέντε ώρες στο φούρνο και αποτελούν δύο χαρακτηριστικά και αγαπημένα πιάτα του μαγαζιού. Οι βραδιές ζωντανής μουσικής, κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή το ταβερνάκι, αφού παρέα με τους απίστευτους μεζέδες, θα έχετε μελωδίες που θα σας φτιάχνουν το κέφι! 

Διεύθυνση: Γιαννάκη Αεροπόρου 5, Φασούλα

Τετάρτη - Σάββατο: 8:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.

Κυριακή: 1:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.

 

Loader