Mountain Fest: Το φεστιβάλ του Οργανισμού Νεολαίας που δεν πρέπει να χάσετε

Mountain Fest: Το φεστιβάλ του Οργανισμού Νεολαίας που δεν πρέπει να χάσετε

Δύο μέρες, δύο χωριά, απεριόριστη διασκέδαση

Στις 31 Αυγούστου πάμε στην Ευρύχου και στις 7 Σεπτεμβρίου στον Αγρό, για μουσική, δραστηριότητες,πολύ κέφι και ζωντάνια.

Το MountainFest πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας και διοργανώνεται σε συνεργασία με τοπικές ορεινές κοινότητες και υπόσχεται μια ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης που θα φέρνει κοντά νέους απ’ όλη την Κύπρο, με ζωντανές μουσικές εμφανίσεις νεαρών Κυπρίων καλλιτεχνών, φαγητό και εδέσματα από τοπικούς παραγωγούς, συνδυαστικά με ποικίλες δημιουργικές και διαδραστικές δραστηριότητες.

Το 1ο MountainFest θα διοργανωθεί σε δύο βραδιές και σε διαφορετικές τοποθεσίες, στις όμορφες περιοχές της Ευρύχου και του Αγρού. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί:

1.Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
  • Ώρα: 18:30
  • Πατήστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα
  1. Πλατεία του Κάουρα, Αγρός
  • Ημερομηνία: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ώρα: 18:30
  • Πατήστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα

Η είσοδος στο MountainFest είναι δωρεάν και είναι ανοικτό για όλες τις ηλικίες.

Ο ΟΝΕΚ προσκαλεί όλες και όλους να συναντηθούν στην Ευρύχου και στον Αγρό, για δύο μέρες στη φύση που θα τους μείνουν αξέχαστες, απολαμβάνοντας γευστικά τοπικά εδέσματα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του συγκροτήματος ΑΛΑΛΟΥΜ, που θα κλείσει τη βραδιά. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει επίσης κατάλληλα διαμορφωμένος παιδότοπος για τα μικρά παιδιά.

Στο Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οργανώσεις νεολαίας που ασχολούνται με το περιβάλλον και που θα προσφέρουν διαδραστικές δραστηριότητες, τοπικές οργανώσεις νεολαίας που θα παρουσιάζουν το έργο τους, χρήσιμους φορείς για τη νεολαία, την κινητή μονάδα τεχνολογίας Mobile Makerspace, καθώς και τα προγράμματα και υπηρεσίες του Οργανισμού Νεολαίας.

Ανοικτή συζήτηση:

Στον Αγρό, Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης συζητά με τη νεολαία για θέματα οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές. Τη συζήτηση συντονίζει η Αν. Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΝΕΚ, κα. Μαρία Μιλτιάδου. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

mountain fest

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Πηγή poster

Loader