Λεμεσός: Έρχεται το Access for All Festival

Λεμεσός: Έρχεται το Access for All Festival

Πάμε για συναρπαστικές δραστηριότητες με το όραμα μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας με ισότιμη συνύπαρξη

Tο μοναδικό ετήσιο διήμερο φεστιβάλ της Κύπρου για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία επιστρέφει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 14 και 15 Σεπτεμβρίου από τις 17:30 μέχρι τις 21:00.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό φεστιβάλ που προάγει τις ίσες ευκαιρίες και την πρόσβαση για όλους, ένα φεστιβάλ με σκοπό να καταπολεμήσει τις προκλήσεις που εμποδίζουν την ένταξη και να προωθήσει την ισότητα για τα άτομα με αναπηρία. Από συναρπαστικές δραστηριότητες έως παραστάσεις που θα εμπνεύσουν, υπάρχει κάτι για όλους.

3Χ3 καλαθόσφαιρα, παραολυμπιακά αθλήματα, θεατρικά έργα, ενημερωτικά περίπτερα, βιωματικά εργαστήρια, ανθρώπινη βιβλιοθήκη, μουσική, ζωντανή χορωδία και χειροτεχνίες.

Το Access for All Festival εμπνέεται από το όραμα μία ισότιμης συνύπαρξης, διάδρασης, συνδημιουργίας και συνεργασίας μεταξύ αρτιμελών ατόμων και ατόμων με αναπηρία.

Στόχος και αποστολή του φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και η ενημέρωση των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής & των επαγγελματιών σχετικά με την ένταξη, τη συμμετοχή, την προσβασιμότητα, και τα θεμελιώδη δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία σε τοπικό/ περιφερειακό επίπεδο, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί πρακτικά η ποιότητα ζωής τους.

Το Φεστιβάλ 𝘼𝘾𝘾𝙀𝙎𝙎 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙡𝙡 διοργανώνεται από το RESET, το CSI Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας, και το Cyprus 3X3.

Το φεστιβάλ φιλοξενείται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου και στηρίζεται από τους ακόλουθους οργανισμούς:

 Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης

 Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ)

Δήμος Λεμεσού

Χορηγοί επικοινωνίας: Avant-Garde, Choice FM και Superad

access for all

Πηγή φωτογραφιών

Loader