Θερινό σινεμά στην αυλή του Μουσείου Πιερίδη

Θερινό σινεμά στην αυλή του Μουσείου Πιερίδη

Μια βραδιά με το σαγηνευτικό Afire του Κρίστιαν Πέτζολντ

Στη Λάρνακα, το Μουσείο Πιερίδη ανοίγει τις πόρτες του για μια ατμοσφαιρική κινηματογραφική εμπειρία, με την πολυβραβευμένη ταινία Afire να ζωντανεύει τα καλοκαιρινά βράδια της πόλης.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας σε συνεργασία με το Μουσείο Πιερίδη σας προσκαλούν σε ένα μαγευτικό θερινό σινεμά, που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Μουσείου, με την προβολή της νέας ταινίας του Κρίστιαν Πέτζολντ, Afire (2023).

Η ταινία, που απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ του Βερολίνου και είναι υποψήφια για το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας, είναι μια έξυπνη κωμωδία που συνδυάζει ρομαντισμό και κοινωνικό σχόλιο. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό συγγραφέα που βιώνει τις δημιουργικές του ανασφάλειες και τις προβάλει στους ανθρώπους γύρω του. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η ατμόσφαιρα ενός μικρού εξοχικού σπιτιού στη Βαλτική θάλασσα γίνεται πιο έντονη, με το δάσος να τυλίγεται στις φλόγες και τα συναισθήματα των ηρώων να φουντώνουν ταυτόχρονα.

Η προβολή της ταινίας, διάρκειας 102 λεπτών, θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα ακολουθήσει μια 15λεπτη συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 ακριβώς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών. Επίσης, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας δεν πραγματοποιεί κρατήσεις θέσεων, ενώ δεν επιτρέπεται η κράτηση καρεκλών για άτομα που δεν έχουν φτάσει στον χώρο της εκδήλωσης.

Η ταινία Afire υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την ατμόσφαιρα και τα βαθιά συναισθηματικά της μηνύματα, συνδυάζοντας την κωμωδία με τη ρομαντική και κοινωνική διάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας στο τηλέφωνο 99434793.

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού και τη συνεργασία του Μουσείου Πιερίδη.

Loader