Το Joker 2 έρχεται επιτέλους στους κυπριακούς κινηματογράφους

Το Joker 2 έρχεται επιτέλους στους κυπριακούς κινηματογράφους

Δείτε ακριβώς την ημερομηνία πρεμιέρας

Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει ως ο διαβόητος σούπερ κακός με τη Lady Gaga ως βοηθό του σε ένα μουσικό σίκουελ, το Joker: Folie à Deux΄.

Η νέα ταινία εκτυλίσσεται δύο χρόνια μετά την πρώτη, με τον Arthur Fleck, aka Joker, να αντιμετωπίζει τώρα τη θανατική ποινή. Η ιστορία συνεχίζει με τον Arthur κλεισμένο σε μια ψυχιατρική κλινική, μετά τις σοκαριστικές πράξεις του στην προηγούμενη ταινία, όπου δεν έχει τελειώσει ακόμα με το να προκαλεί το χάος. Η ταινία, συγκεκριμένα, ξεκινά με ένα καρτούν εμπνευσμένο από Looney Tunes, με τον ίδιο τον Joker σχεδιασμένο από τον Sylvain Chomet.

Το διαταραγμένο μυαλό του Joker βρίσκει νέα εμμονή σε μια ασθενή της κλινικής την Harleen Quinzel, που υποδύεται η Lady Gaga και η οποία έλκεται από την χαοτική ενέργεια του Joker. Η παράξενη σχέση τους διαδραματίζεται μέσα από μουσικές φαντασιώσεις, με τον Arthur να κλίνει προς πιο ρομαντικά τραγούδια και την Harleen να προτιμά τα πιο δυναμικά. Ο συνδυασμός του στιλ τους αντικατοπτρίζει και την πολυπλοκότητα της σχέσης τους.

H ταινία θα προβληθεί στους κυπριακούς κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου 2024.

Πηγή φωτογραφίας

Loader