Πού γυρίστηκε η σειρά “The Perfect Couple” του Netflix;

Πού γυρίστηκε η σειρά “The Perfect Couple” του Netflix;

Η νέα μίνι σειρά θρίλερ του Netflix μαγεύει με το σκηνικό της, αποκαλύπτοντας τη γοητεία του Cape Cod και της Nantucket

Η μίνι σειρά “The Perfect Couple” του Netflix έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την καταιγιστική της πλοκή, γεμάτη μυστικά και ανατροπές.

Όμως, πέρα από την εξαιρετική ερμηνεία της Nicole Kidman και τη συναρπαστική ιστορία, οι τοποθεσίες των γυρισμάτων της σειράς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών, που αναρωτιούνται πού ακριβώς πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα αυτού του θρίλερ.

Παρόλο που το σενάριο της σειράς, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Elin Hilderbrand, διαδραματίζεται στο νησί Nantucket, τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στο πανέμορφο Cape Cod, μόλις 30 μίλια μακριά. Με την εντυπωσιακή του ακτογραμμή, τα πολύχρωμα σπίτια με τις λευκές λεπτομέρειες και τις αμέτρητες παραλίες, το Cape Cod αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα του απομονωμένου νησιού.

Στο κέντρο των γυρισμάτων βρίσκεται η μικρή πόλη Mattapoisett, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό αρχοντικό που χρησιμοποιήθηκε για το σπίτι της οικογένειας Winbury. Αυτή η πολυτελής κατοικία 5.700 τετραγωνικών ποδιών, γνωστή ως “Beach House”, είναι διαθέσιμη για ενοικίαση μέσω του Vrbo και προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι. Ωστόσο, για να ζήσει κανείς έστω και για λίγο σαν τους Winbury, θα πρέπει να διαθέτει ένα ανάλογο budget, καθώς η τιμή για μία διανυκτέρευση ξεκινά από 2000 λίρες.

Άλλες τοποθεσίες που εμφανίζονται στη σειρά περιλαμβάνουν το Chatham Beach and Tennis Club, κοντά στην παραλία Lighthouse Beach, το οποίο διαθέτει πέντε γήπεδα τένις, εστιατόριο και απίστευτη θέα στην ακτογραμμή. Για τους λάτρεις των αυθεντικών τοποθεσιών, το Elwood’s Raw Bars μετατράπηκε στο αστυνομικό τμήμα της Nantucket, προσθέτοντας μια ακόμα νότα ρεαλισμού στη σειρά.

Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της Nantucket όπως οι ήρωες της σειράς, μπορείτε να κάνετε το ταξίδι με το φέρι προς το νησί, όπου αρκετές σκηνές γυρίστηκαν σε εμβληματικά σημεία όπως το βιβλιοπωλείο Mitchell's Book Corner, η Main Street και το παραδοσιακό bar Brotherhood of Thieves.

Η σκηνοθέτιδα της σειράς, Susanne Bier, επισκέφθηκε την Nantucket και παρατήρησε με προσοχή τους κατοίκους της, αντλώντας έμπνευση από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά τους για να αποδώσει με ακρίβεια την εικόνα μιας φαινομενικά τέλειας, αλλά εσωτερικά εκρηκτικής κοινότητας. Όπως δήλωσε η ίδια, “Όταν βρίσκεσαι εκεί, παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια, από τον τρόπο που ντύνονται οι άνθρωποι μέχρι τις οικογενειακές τους σχέσεις. Κάτω από την επιφάνεια υπάρχει κάτι έντονο και εκρηκτικό.”

Το “The Perfect Couple” δεν εντυπωσιάζει μόνο με την πλοκή του, αλλά και με την επιλογή των τοποθεσιών του, αποκαλύπτοντας την κρυφή γοητεία του Cape Cod και της Nantucket.

Loader