Τι λένε οι γιατροί για την Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο

Τι λένε οι γιατροί για την Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο

Η επίσημη διάγνωση

Ήταν μόλις το τρίτο τραγούδι που ερμήνευε στη σκηνή του Ηρωδείου η σπουδαία Μαρινέλλα, όταν κατέρρευσε, προκαλώντας σοκ σε χιλιάδες θεατές. Η Μαρινέλλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή. Οι τελευταίοι στίχοι που πρόλαβε να ψελλίσει, ήταν: «Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η ερμηνεύτρια δέχθηκε στα παρασκήνια τις πρώτες βοήθειες από γιατρό, ο οποίος έκρινε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο «ΥΓΕΙΑ».

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Την ίδια ώρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα θαυμαστών που εύχονται η αγαπημένη ερμηνεύτρια να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τους θεατές από την αρχή δεν φαινόταν καλά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Πηγή φωτογραφίας 

Loader