Κακοπετριά: 5 προτάσεις για φαγητό αν επισκεφθείτε το χωριό αυτό το σαββατοκύριακο

Κακοπετριά: 5 προτάσεις για φαγητό αν επισκεφθείτε το χωριό αυτό το σαββατοκύριακο

Ιδανική Κυριακή: Εκδρομή, φεστιβάλ και καλό φαγητό!

Με αφορμή το περιβόητο φεστιβάλ του γλυκού του κουταλιού που θα λάβει χώρα στο όμορφο χωριό της Κακοπετριάς αυτήν την Κυριακη, σας προτείνουμε μερικές προτάσεις για φαγητό, αφού πάντα θέλουμε να έχουμε υπόψιν μας που μπορούμε να κάνουμε μια στάση για γεύμα και να έχουμε όμορφες γευστικές εμπειρίες.

Ταβέρνα “Δροσερή Ποταμιά” 

droseri potamia

Αυτό το παραδοσιακό οικογενειακό εστιατόριο είναι κρυμμένο στην σκιά του δάσους δίπλα από τον  ποταμό, εξού και το όνομα. Σερβίρει φαγητά σχάρας, μεζέδες, κουπέπια, μακαρόνια φούρνου και πολλά άλλα.

Καθημερινά 08:00 - 23:00

Εστιατόριο “Μύλος

mylos

Αν “ψήνεστε” για μια πιο “γκουρμέ” επιλογή, αυτό το εστιατόριο είναι για σας. Το εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου υπάρχει εδώ και χρόνια, προσφέροντας μια σταθερή αξία στην εστίαση. Εκτός από επιλογές κυπριακή κουζίνας, θα βρείτε και επιλογές από τη διεθνή. Προτείνεται το περίφημο πιάτο της πέστροφας! 

Δευτέρα - Παρασκευή  12.00-23.00 

Σαββατοκύριακο 12.00-15.30 & 19.30-23.00

Ταβέρνα “Ποτζεί Ποδά”

poji poda

Μια ταβέρνα που βρίσκεται στο χωριό και προσφέρει άριστης ποιότητας είδη σχάρας και burger. Οι μερίδες που προσφέρει είναι αρκετά χορταστικές και ο χώρος είναι αρκετά cozy. Θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Δευτέρα - Κυριακή 1:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ.,7:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ. εκτός Τρίτης

Ταβέρνα “Στου Ζωππη” 

stou zoppi

Το εστιατόριο δεν βρίσκεται στην κεντρική πλατεία ούτε είναι πολύ γνωστό. Αν φανείτε τυχεροί και το επιλέξετε, θα αποζημιωθείτε. Είναι ένα ωραίο μέρος με “πράσινη”αυλή και προσφέρει νόστιμο φαγητό, τέλεια μαγειρεμένο, τεράστια ποσότητα και πολύ καλή ποικιλία. Είδη σχάρας, κρεατικών και ψαρικών, αλλά και μαγειρευτών! 

Ταβέρνα “Άης Γιώρκης” 

ais giorkis

Στην ταβέρνα του Άη Γιώρκη θα γευτείτε την όλη την Κύπρο σε ένα γεύμα. Σουβλάκια, σεφταλιές, μανιτάρια, καράολους, παιδάκια, σούβλα, λουκάνικα κα ότι άλλο μπορεί να συνεπάγεται! 

Τρίτη με Σάββατο 12:30 π.μ. - 3:00 μ.μ., 7:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.

Κυριακή 12:30 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Δευτέρα κλειστά 

Πηγή φωτογραφιών

Loader