Το «Festivals Unveiled» κάνει στάση στο Moonwalk 2024

Το «Festivals Unveiled» κάνει στάση στο Moonwalk 2024

Το vodcast series της Avant-Garde που θα μας ταξιδεύει σε όλα τα festivals του νησιού που αξίζει να γνωρίσετε

To «Festivals Unveiled» είναι το νέο vodcast series της Avant-Garde που σκοπό έχει να μας ταξιδέψει στα festivals της Κύπρου, που αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα.

Ο Ανδρέας Ανασταστίου συνεχίζει το ταξίδι του στα πιο εντυπωσιακά φεστιβάλ του νησιού και αυτή τη φορά κάνει στάση στο Moonwalk 2024! Ένα φεστιβάλ που έλαμψε κάτω από τον κυπριακό ουρανό, φέρνοντας μαζί του μουσικές, χορό και αξέχαστες εμπειρίες. Μάθετε όλα όσα ζήσαμε σε αυτό το μαγευτικό γεγονός που μόλις ολοκληρώθηκε!

 

 

Τα ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης Petrolina-EnergyMax (P-EnergyMax), με τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετο, μπορούν να βοηθήσουν στη προστασία του κινητήρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. Τα καύσιμα P-EnergyMax διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος σε όλα τα πρατήρια Πετρολίνα. Διατηρούν την καθαριότητα του κινητήρα και τον προστατεύουν από τη διάβρωση, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Βοηθούν στην απομάκρυνση επιβλαβών καταλοίπων που συσσωρεύονται στον κινητήρα και σε άλλα σημαντικά σημεία, όπως οι βαλβίδες, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα. Διατηρώντας τον κινητήρα καθαρό, συμβάλλουν επίσης στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Με την προστασία και διατήρηση της καθαρότητας του κινητήρα, μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.petrolina.com.cy.

Loader