Αν είστε λάτρης των Μαραθωνίων, αυτές είναι οι επόμενες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο

Αν είστε λάτρης των Μαραθωνίων, αυτές είναι οι επόμενες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο

Ετοιμαστείτε για τους κορυφαίους μαραθώνιους της σεζόν!

Κάναμε εγγραφή στον Μαραθώνιο Λευκωσίας;
Για τους δρομείς που λατρεύουν την πρόκληση των μαραθωνίων, οι επόμενοι μήνες φέρνουν τρεις σημαντικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες για τους αγώνες που έρχονται και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

1. Thessaloniki Night Half Marathon (19 Οκτωβρίου 2024)

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται ξανά τον δημοφιλή νυχτερινό ημιμαραθώνιο της στις 19 Οκτωβρίου 2024. Η εκδήλωση αυτή περιλαμβάνει τον ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ καθώς και αγώνες 10 χλμ και 5 χλμ. Ο νυχτερινός χαρακτήρας του αγώνα προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στους δρόμους της πόλης, με φώτα και μουσική που δημιουργούν μια ιδιαίτερη εμπειρία τρεξίματος​

2. Μαραθώνιος Αθήνας - Ο Αυθεντικός (10 Νοεμβρίου 2024)

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, γνωστός και ως "Ο Αυθεντικός", θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου 2024. Η ιστορική διαδρομή ξεκινά από τον Μαραθώνα και καταλήγει στο Καλλιμάρμαρο, διασχίζοντας τα πιο σημαντικά σημεία της αθηναϊκής πόλης. Πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς αγώνες στον κόσμο, με συμμετοχές που ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 20.000 δρομείς από όλο τον κόσμο​.

 

3. Μαραθώνιος Λάρνακας (17 Νοεμβρίου 2024)

Ο Μαραθώνιος Λάρνακας, που θα λάβει χώρα στις 17 Νοεμβρίου 2024, προσφέρει επίπεδη και γρήγορη διαδρομή, ιδανική για όσους θέλουν να πετύχουν προσωπικά ρεκόρ. Η διοργάνωση περιλαμβάνει μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο, καθώς και αγώνες 10 και 5 χλμ, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε δρομείς όλων των επιπέδων. Η παραλιακή διαδρομή της Λάρνακας, σε συνδυασμό με το ήπιο κλίμα της Κύπρου, καθιστά αυτόν τον αγώνα ιδανικό για τρέξιμο και απολαυστικές στιγμές.

Αν σχεδιάζετε να συμμετάσχετε σε κάποιον από αυτούς τους αγώνες, φροντίστε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή και να προετοιμαστείτε σωστά για μια αξέχαστη εμπειρία. Καλή επιτυχία!

Loader