Οι αγαπημένοι «Burger Heroes» ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα στη Λευκωσία!

Οι αγαπημένοι «Burger Heroes» ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα στη Λευκωσία!

Από street food εμπειρία σε πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα: τα λατρεμένα μπέργκερ των Burger Heroes έρχονται στη Λευκωσία με ένα νέο, μοντέρνο χώρο στην Τσερίου

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους αγαπημένους «Burger Heroes», το food truck που έγινε γνωστό για τα πεντανόστιμα μπέργκερ του και την ιδιαίτερη αισθητική εμπνευσμένη από τους υπερήρωες της Marvel.

Με μια διαδρομή που ξεκίνησε από τις καντίνες στους δρόμους της πρωτεύουσας, οι Burger Heroes εξελίχθηκαν σε ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των μπέργκερ.

Ξεκίνησαν από τη γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69 στον Στρόβολο, προσφέροντας αυθεντικά, ζουμερά μπέργκερ που έκλεψαν την καρδιά του κοινού. Με τη μεγάλη τους επιτυχία, επεκτάθηκαν στην κοινότητα του Αρεδιού, προσθέτοντας ένα δεύτερο food truck στο δυναμικό τους.

Τώρα, κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα, ανοίγοντας το πρώτο τους φυσικό κατάστημα στη Λάρνακα, στη λεωφόρο Μακαρίου Γ'. Οι Burger Heroes συνεχίζουν να μεγαλώνουν και η επέκτασή τους δεν σταματά εδώ! Το νέο τους κατάστημα, το πρώτο στη Λευκωσία, θα βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Οκτωβρίου.

Με ένα μοντέρνο χώρο που υπόσχεται μοναδικές γεύσεις και την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα που έκανε τους Burger Heroes τόσο αγαπητούς, το νέο κατάστημα υπόσχεται να γίνει ο αγαπημένος προορισμός για μπέργκερ στην πρωτεύουσα.

Ανυπομονούμε να δούμε τι νέες εκπλήξεις θα μας επιφυλάσσουν οι «ήρωες των μπέργκερ»!

Loader