Γιατί κλείνει το πιο ιστορικό σουβλαντζίδικο της Λάρνακας μετά από 76 χρόνια

Γιατί κλείνει το πιο ιστορικό σουβλαντζίδικο της Λάρνακας μετά από 76 χρόνια

Ένα ιστορικό σημείο γεύσεων της Λάρνακας κλείνει προσωρινά για ανανέωση, υποσχόμενο να επιστρέψει με φρέσκιες ιδέες και παραδοσιακή ποιότητα

Ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα σουβλατζίδικα της Λάρνακας, τα «Σουβλάκια Περούτσιος», αποχαιρετά προσωρινά τους πελάτες του, ανακοινώνοντας πως θα κλείσει για έξι μήνες. Το κατάστημα, το οποίο συνδέεται στενά με τη σύγχρονη ιστορία της πόλης, θα παραμείνει κλειστό λόγω της ανάπλασης της πλατείας Αλκής, όπου βρίσκεται, με την επαναλειτουργία του να αναμένεται σε ανανεωμένη μορφή.

Ένα κατάστημα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης

Το «Περούτσιος» άνοιξε τις πόρτες του πριν από 76 χρόνια, προσφέροντας σε γενιές Λαρνακέων παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις. Το σουβλάκι του κατάφερε να γίνει αγαπημένο όχι μόνο μεταξύ των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ενώ το μαγαζί έχει γίνει σημείο αναφοράς στην περιοχή της πλατείας Αλκής.

Η ανακοίνωση του κλεισίματος

Σε μια συγκινητική ανακοίνωση, το σουβλατζίδικο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους πελάτες του και ανακοίνωσε την προσωρινή παύση της λειτουργίας του από τις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Αναλυτικά, η ανακοίνωση ανέφερε:

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, Μετά από 76 χρόνια γεμάτα υπέροχες στιγμές, γεύσεις και αμέτρητα χαμόγελα, ήρθε η ώρα για ανανέωση. Λόγω της ανάπλασης της πλατείας Αλκής, τα Σουβλάκια Περούτσιος θα κλείσουν για περίοδο 6 μηνών την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 𝟐𝟐/𝟗. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο! Όμως, αυτό δεν είναι το τέλος. Θα επιστρέψουμε σύντομα στον ίδιο χώρο, με ανανεωμένη εμφάνιση, φρέσκιες ιδέες και πάντα πιστοί στις παραδοσιακές γεύσεις που αγαπήσατε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε!»

Τι να περιμένουμε από την επιστροφή του Περούτσιου

Η ανάπλαση της πλατείας Αλκής προσφέρει την ευκαιρία για μια γενικότερη ανανέωση της επιχείρησης, η οποία σκοπεύει να επιστρέψει στον χώρο με ανανεωμένο στυλ και ιδέες. Παρά τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, η ομάδα του Περούτσιου διαβεβαιώνει τους πιστούς πελάτες ότι η αγαπημένη ποιότητα και γεύση των παραδοσιακών κυπριακών σουβλακιών θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Ανυπομονούμε για την επιστροφή του και το νέο του ξεκίνημα στην ίδια τοποθεσία, με μια φρέσκια εικόνα που υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους θαμώνες της Λάρνακας.

Loader