Μαρία Γεωργίου, γυμνάστρια: “Η συνταγή επιτυχίας για τη καλή φυσική κατάσταση είναι 80% διατροφή και 20% άσκηση” (Βίντεο)

Μαρία Γεωργίου, γυμνάστρια: “Η συνταγή επιτυχίας για τη καλή φυσική κατάσταση είναι 80% διατροφή και 20% άσκηση” (Βίντεο)

Γιατί η ίδια επιλέγει τα προϊόντα HiPRO πριν ή και μετά την καθημερινή της άσκηση;

H Μαρία Γεωργίου είναι γυμνάστρια και γυμνάζεται 6 φορές τη βδομάδα. Η ίδια τονίζει ότι η συνταγή για μια καλή ευεξια σώματος αποτελεί η ισορροπία διατροφής και άσκησης.

Η Μαρία υποστηρίζει ότι τα επιδόρπια πρωτεινης μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Ακολουθώντας κανείς ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από διατροφολόγο μπορεί να επιτύχει την επαρκή πρόσληψη πρωτεϊνών, ουτως ώστε να διατηρηθεί και να αυξηθεί η μυϊκή μάζα.

Η γυμνάστρια μέσα από το απαιτητικό της πρόγραμμα άσκησης, ιδίως των θαλάσσιων σπορ, βρήκε ότι τα επιδόρπια πρωτεΐνης HiPRO την βοηθούν να διατηρει τη μυική της μάζα, πάντοτε σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. 

Τα προιόντα HiPRO αποτελούν προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Συγκεκριμένα, περιέχουν πρωτεΐνες ορού γάλακτος και καζεΐνη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πρωτεϊνών δημιουργεί ένα προϊόν με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για όσους έχουν έντονη καθημερινή άσκηση. Περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα και καθόλου λιπαρά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για όσους έχουν έντονη καθημερινή άσκηση.

Loader