«Terrifier 3»: Πώς ένα σίκουελ τρόμου αξίας 2 εκ. δολαρίων, ξεπέρασε το Joker 2 αξίας 200 εκ. δολαρίων στα box offices;

«Terrifier 3»: Πώς ένα σίκουελ τρόμου αξίας 2 εκ. δολαρίων, ξεπέρασε το Joker 2 αξίας 200 εκ. δολαρίων στα box offices;

Η ταινία προκαλεί σοκ στους θεατές

Η νέα ταινία τρόμου μετρά μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας στους κινηματογράφους, αλλά κατάφερε ήδη να φτάσει στην κορυφή του αμερικανικού box office.

Το φιλμ  ακολουθεί τις περιπέτειες του Αρτ, ενός κλόουν που είναι έτοιμος να εξαπολύσει το χάος στους ανυποψίαστους κατοίκους της κομητείας Μάιλς, οι οποίοι κοιμούνται ειρηνικά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το κοινό του Terrifier 3 παρακολουθεί τη δράση ενός μοχθηρού κλόουν (συχνά ντυμένου ως Άγιο Βασίλη) που, μεταξύ άλλων, δολοφονεί έναν άνθρωπο, κόβοντας με ένα αλυσοπρίονο, μέλη από το κάτω μέρος του σώματός του.

Δείχνει επίσης, πλάνα με αποκεφαλισμούς, πλάνα στα οποία ξεφλουδίζεται το δέρμα των θυμάτων, στα σώμα των οποίων, ο πρωταγωνιστής βάζει μέσα αρουραίους.

«Προκαλεί στους ανθρώπους εμετό» επισημαίνει το Guardian και προσθέτει: «Μην σκέφτεστε το Terrifier 3 ως ταινία. Σκεφτείτε το ως μια πρόκληση αντοχής».

Το Terrifier 3, που κόστισε μόλις 2 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί, είναι αυτή τη στιγμή η πιο επιτυχημένη ταινία στις ΗΠΑ, έχοντας εισπράξει 18,3 εκατομμύρια δολάρια,μόνο από τις προβολές του Σαββατοκύριακου.

Σε αντίθεση με το Joker: Folie à Deux, που μάλλον απογοήτευσε το κοινό για τις προσδοκίες που «έχτισε» η πρώτη οσκαρικού μεγέθους ταινία με τον Φίνιξ, το «ενοχλητικό» Terrifier 3 καθηλώνει πλήθος κόσμου.

«Το Terrifier 3 είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος αγαπάει τις ταινίες με βίαιους αντιήρωες» σχολιάζει το Guardian.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Πηγή κειμένου

Loader