Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στην Κύπρο για μια παράσταση γεμάτη αλήθειες και γέλιο!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στην Κύπρο για μια παράσταση γεμάτη αλήθειες και γέλιο!

Ο αγαπημένος σας κωμικός επιστρέφει για μια νύχτα που θα σας κάνει να γελάσετε με όλη σας την ψυχή – ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει με τη νέα του παράσταση «Αλήθειες», όπου μέσα από το μοναδικό του χιούμορ και το αυθεντικό του story telling, μας προσκαλεί να γελάσουμε με τις αλήθειες της καθημερινής ζωής. Αλήθειες που όλοι βιώνουμε, αλήθειες από την διπλανή πόρτα, αλήθειες για τον ίδιο και για όλους εμάς. Με την προσωπική του οπτική, ο δημοφιλής κωμικός θα μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο, ερωτήσεις και συμμετοχή του κοινού.

Αυτή η παράσταση δεν είναι απλώς κωμωδία, είναι μια ζωντανή εμπειρία όπου το κοινό γίνεται κομμάτι της δράσης, καθώς ο Αλέξανδρος Τσουβέλας καταφέρνει να κάνει κάθε θεατή να νιώσει πως είναι πρωταγωνιστής της βραδιάς. Ο γνωστός Αθηναίος κωμικός, που μετράει ήδη εκατοντάδες sold out παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη αυθεντικό γέλιο και χαρά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2024, στις 21:30 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και απευθύνεται σε ηλικίες 16 και άνω.

Πληροφορίες: 99865603

Χορηγοί: Black Lemon, Think Color, Odysseia Kapetanios Hotel

Τιμές Εισιτηρίων:

€20 - Πλατεία

€18 - Εξώστης

Προπώληση Εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του www.ticketmaster.cy και στα καταστήματα ACS Courier.

Loader