Πάμε για μια “αποχαιρετιστήρια” μπίρα και ένα τελευταίο μπέργκερ στον Πρωταρά;

Πάμε για μια “αποχαιρετιστήρια” μπίρα και ένα τελευταίο μπέργκερ στον Πρωταρά;

Το καλοκαίρι μπορεί να φεύγει, αλλά οι γεύσεις που μας προσφέρει είναι διαχρονικές!

Το τριήμερο πλησιάζει κι εμείς ετοιμαζόμαστε για μπέργκερ και μπίρες στο αγαπημένο μας καλοκαιρινό σποτ στον Πρωταρά, καθώς η σεζόν έρχεται προς το τέλος της.

Από τα πλέον δημοφιλή μαγαζιά σε ολόκληρη την Κύπρο το Malthouse beer n food, θα σας φιλοξενήσει σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό χώρο, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές αλλά και μία μεγάλη γκάμα από 16 draught μπίρες και πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο και για όλα τα γούστα.

Είτε λιγουρεύεστε τα λαχταριστά και τεραστίων διαστάσεων barbeque ribs του ή ψάχνετε να συνοδεύσετε την μπύρα σας με ένα από τα απολαυστικά nachos του τα οποία θα βρείτε και σε εκδοχή με κοτόπουλο ή θρυμματισμένο μπέργκερ, είστε στο καταλληλότερο μέρος.

Το Malthouse beer n food μετά από 13 χρόνια λειτουργίας, έχει πλέον αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλη την Κύπρο, ώστε κάθε καλοκαίρι να αποτελεί σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων, των φίλων της μπίρας και κυρίως των μπεργκερχόλικς.

Το μοναδικό αυτό μπιφτέκι, το οποίο θα βρείτε στα μπέργκερ του, αποτελεί αποκλειστική συνταγή του μαγαζιού και επτασφράγιστο μυστικό, αν και είναι φανερό το γεγονός ότι ετοιμάζεται καθημερινά με πολύ καλής ποιότητας βοδινό και χοιρινό κιμά και φτάνειτα 230 γραμμάρια.

μπεργκερ

Από την άλλη μεριά, οι τελευταίες προσθήκες στο μενού με τα smash burgers από 100% βοδινό άριστης ποιότητας, έχουν κλέψει την παράσταση τα τελευταία 2 χρόνια και έχουν αποκτήσει ακόμα πιο φανατικούς οπαδούς.

Σε αυτό το εστιατόριο πέραν από νόστιμο φαγητό θα βρεις και ένα τεράστιο κατάλογο από μπίρες κάθε λογής και προέλευσης για να ικανοποιήσετε  τη δίψα σας, αλλά παράλληλα και να ταξιδέψετε στις γεύσεις που προσφέρει κάθε χώρα με την ιδιαίτερη ζυθοποιεία της. Στην αγαπημένη αυτή μπιραρία του Πρωταρά, οι μπίρες βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο μαγαζι μέσα σε ψυγεία-  βιτρίνες για να σε βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια από όλες θέλετε να δοκιμάσετε. 

Γευσιγνωσία μπίρας

Αν ψάχνετε για την γευστική εμπειρία περισσότερων ζύθων σε μικρότερη ποσότητα, δεν έχετε παρά να ζητήσετε το “beer flight”. Με 16 ψαγμένες επιλογές βαρελίσιας μπίρας στον εντυπωσιακό πύργο τους, τα παιδιά στο Malthouse μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε 4 διαφορετικές, τις οποίες θα σας σερβίρουν σε ποτήρια των 22cl, πάνω σε ένα ξύλινο δίσκο κιθάρας για να δοκιμάσετε!

μπυρες

Υπάρχει ένας κατάλογος με μπέργκερ, που όλο και μεγαλώνει κάθε χρόνο με προσθέσεις απίστευτων συνταγών, αλλά και με θρυλικά Limited Time Dishes, που εκτός από viral γίνονται εθιστικά και καταλήγουν τελικά στο μενού. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξετε ανάμεσα από τα 17 μπέργκερ του, αφού το κάθε ένα έχει τους δικούς του λόγους που το κάνουν να αξίζει να το δοκιμάσετε. Γι’αυτό κι εμείς σήμερα θα παρουσιάσουμε μόνο τα πιο δημοφιλή και περιζήτητα από αυτά, όπως κατέληξαν να είναι στην πάροδο του χρόνου. 

Τι να φάτε: Προαναφέραμε πως οι φίλοι του Malthouse Beer & Food τα τελευταία χρόνια τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στα smash burgers.

SMASH BURGERS

1. The Classic Smash

2. Double Truffle

3. Bacon Τriple Smash

Κλασικά και αγαπημένα

1. BOO BOO burger

Αν αγαπάτε  τις κρεμώδεις, τυρένιες σάλτσες και τα μανιτάρια, τότε αυτό θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο μπέργκερ. Η τσαχπινιά είναι στην πολύ ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα που, ενώ δεν την βλέπετε δίνει απίστευτη γεύση στην ήδη πεντανόστιμη αυτή συνταγή.

2. Mac Cheese Burger

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στους λόγους που αυτό το μπέργκερ έχει ξεχωρίσει. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα και όσοι δεν είναι φίλοι του μακαρονιού όταν το δοκίμασαν σε συνδυασμό με το μπέργκερ το λάτρεψαν.

3. The Triple Beast

Αφιερωμένο σε όλους όσους μπορούν να ταυτιστούν με την εμμονή για ποιοτικά αλλά και υπερβολικά στην δομή τους μπεργκερ. Τρία μπιφτέκια των 230γρ το καθένα, μπόλικο τυρί, μπέικον, κόκκινο κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, τουρσί και φυσικά κοκτέιλ σως για να γλιστράει.

4. Φτιάξτε το μπέργκερ σας όπως το θέλετε. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά είδη μπιφτεκιού ακόμα και κρεάτων (κοτόπουλο, χοιρινό, βοδινό) και σε αυτό να προσθέσετε όποιο topping, συστατικό και σάλτσα τραβάει η όρεξή σας. Δεν υπάρχουν υπερβολές αλλά ούτε και άσχημοι συνδυασμοί όταν μιλάμε για μπέργκερ, παρά μόνο φαντασία και απόλαυση. 

Το Malthouse αποτελεί σήμερα αναμφίβολα ένα αγαπημένο και διαχρονικό στέκι, που προσφέρει από τα καλύτερα burgers στην Κύπρο και σίγουρα αν δεν το έχεις κάνει, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε.

Malthouse Beer n Food (23831054) Πρωταρά 16, Παραλίμνι 5296.

Website

Facebook

Instagram

 

Loader