Ο Κάτω Δρυς αφιερώνει ένα σαββατοκύριακο στην ανθισμένη Αμυγδαλιά και την αποστολή της μέλισσας
Πάμε να γιορτάσουμε την εποχή της ανθοφορίας με μια μοναδική εμπειρία στο γραφικό χωριό της επαρχίας Λάρνακας
Πάμε να μάθουμε περισσότερα για τη συνεργασία αμυγδαλιάς και μέλισσας, αλλά και για τα 15 κυπριακά είδη του όμορφου φυτού και τα χαρακτηριστικά τους.
Στην εκδήλωση θα υπάρχουν κεραστικά από μέλι και αμύγδαλο, για να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά εδέσματα που φτιάχνονται από τοπικά αμύγδαλα και μέλι, ενώ θα γίνει παρουσίαση για τη διαδικασία της επικονίασης,την αναγκαιότητά της και τη ζωτική σημασία των μελισσών για την αγροτική παραγωγή!
Η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη και η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είτε είστε λάτρεις της φύσης, είτε λάτρεις της γαστρονομίας, είτε απλώς θέλετε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, περάστε μια μέρα γεμάτη φρέσκο αέρα, τοπικές λιχουδιές και συνδεθείτε με τη φύση.
Σάββατο και Κυριακή, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2025 | 10:00 π.π. - 4:00 μ.μ.| Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος, Κάτω Δρυς
