COFFEEHOUSE Beats Ayia Napa Sessions final call!
Τελευταία ευκαιρία να ζήσετε το καλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού
Την Κυριακή λοιπόν, στις 10 Αυγούστου, σημάνει τοκαμπανάκι του "last call", αφού θα αποτελέσει το τελευταίο event του καλοκαιριου! Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι θα είναι και το πιο..επικό! Από νωρίς το πρωί, από τις 10:00 μέχρι και τη μία το μεσημέρι το COFFEEHOUSE Ayia Napa θα υποδεχθεί τον DJ Pro και τον Choice FM για ένα επικό τελευταίο πάρτυ, την πιο Hot εβδομάδα του μήνα!
Η καλοκαιρινή αύρα του COFFEEHOUSE TasteHabitat θα σε βάλει στο απόλυτο mood με τον specialty καφέ και φυσικά… τις πιο δροσερές νέες γεύσεις Chillers. Τα νέα limited-edition Chillers είναι εδώ για να ανεβάσουν την καλοκαιρινή σου απόδραση σε νέα επίπεδα μέσα από τις αγαπημένες γεύσεις Pistachio Chiller, Espresso Pistachio Chiller και το Banoffee Chiller.
Και επειδή ο καφές θέλει και τη σωστή παρέα.. Διάλεξε ανάμεσα από τις νόστιμες και υγιεινές επιλογές από σνακ και σάντουιτς της COFFEEHOUSE από τον καταξιωμένο Κύπριο σεφ Χριστόφορο Πέσκια. Πεντανόστιμα pastries, sandwich, health bowls, cookies και χειροποίητες μπάρες είναι μόνο μερικές από τις γευστικές εμπειρίες που θα βρεις στο μενού για πρωινό ή ένα γρήγορο σνακ που θα ταιριάξουν απόλυτα με το morning coffee ritual σου.
Save the Date, βάλε chill διάθεση και έλα να ζήσεις τον πιο γευστικό, ρυθμικό καφέ του καλοκαιριού!
Μη χάσεις επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς στο Eurobasket 2025, μέσω του COFFEEHOUSE Loyalty App σου!