Φτιάξτε τις δικές σας DIY Πασχαλινές λαμπάδες στη Λεμεσό

Φτιάξτε τις δικές σας DIY Πασχαλινές λαμπάδες στη Λεμεσό

Ένα ατμοσφαιρικό workshop στο The House of Fairies Candle Bar σε καλεί να φτιάξεις τη δική σου μοναδική λαμπάδα

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να μπεις στο πασχαλινό mood, αυτό το workshop στη Λεμεσό είναι ό,τι πρέπει. Δημιουργικό, χαλαρωτικό και γεμάτο αρώματα, σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις τη δική σου λαμπάδα από το μηδέν.

Το The House of Fairies Candle Bar διοργανώνει ένα ξεχωριστό Πασχαλινό workshop, όπου η φαντασία και η δημιουργικότητα πρωταγωνιστούν.

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και αρώματα, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις:

• Μια μοναδική λαμπάδα από κερί ελιάς, στο σχήμα και το χρώμα που εσύ επιλέγεις
• Ένα πακέτο αρωματικά wax melts σε ιδιαίτερα σχέδια
• Τη δική σου προσωποποιημένη διακόσμηση, με κορδέλες, αποξηραμένα λουλούδια και wax melts
• Ακόμα και να ζωγραφίσεις τη λαμπάδα σου με ειδικά χρώματα για κερί

Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Το workshop είναι σχεδιασμένο για όλους — είτε είσαι λάτρης των DIY είτε απλά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο.


Πληροφορίες:
📅 21 & 28 Μαρτίου
⏰ 10:00–13:45 ή 14:30–18:15
📍 The House of Fairies Candle Bar


Αν θέλεις φέτος η λαμπάδα σου να μην είναι απλά αγορασμένη αλλά… δική σου δημιουργία, αυτό το workshop είναι το sign που περίμενες. Πρόσεξε μόνο — οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε κάνε την κράτησή σου έγκαιρα με ένα DM.

Loader