Οι αριθμοί μιλάνε

Οι αριθμοί μιλάνε

Μη μου περιγράψεις την εταιρεία σου, απλώς show me the numbers

Οι αριθμοί μιλάνε

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=FFrag8ll85w)

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, το "show me the money", συνοψίζει την επικρατούσα φιλοσοφία. Αν το σκεφτείς καλύτερα ωστόσο, το show me the money, υπονοεί, show me the amount of money. Πόσα είναι τα λεφτά; Ο αριθμός και σε αυτή την περίπτωση έχει σημασία.

Για να αντιληφθώ το μερίδιο που κατέχει στην αγορά που δραστηριοποιείται, την αποτελεσματικότητα των δράσεών της, την ποικιλία των προϊόντων και την επιδραστικότητά της, όλα στο τέλος της ημέρας μπορούν να αποδοθούν με αριθμούς.

Από την άλλη, όταν ζητήσεις τους “αριθμούς” που θεωρεί μια εταιρεία πως την αντιπροσωπεύουν, το αποτέλεσμα που θα λάβεις, θα αποκαλύψει τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και σε κάποιες περιπτώσεις, το ύφος της.

Λίγες είναι οι εταιρείες που έχουν την αυτοπεποίθηση και εμποτισμένη την κουλτούρα διαφάνειας, προκειμένου να δώσουν τους αριθμούς που τις αντιπροσωπεύουν.

Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση της Hellas Direct, ζητήσαμε και λάβαμε τους αριθμούς που η ίδια η εταιρεία πιστεύει πως αντιπροσωπεύουν το προφίλ, τη στρατηγική αλλά και την κουλτούρα της.

Στην Hellas Direct εργάζονται συνολικά 97 άτομα, εκ των οποίων 29 στην Κύπρο και 70 στην Ελλάδα.

Στην Κύπρο εργάζονται 7 γυναίκες και 22 άνδρες, ενώ στην Ελλάδα 32 γυναίκες και 38 άνδρες.

Συνολικά εργάζονται 39 γυναίκες και 58 άνδρες, με συνολικό αριθμό τατουάζ, 103.

Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων είναι 31, με τον πιο νεαρό σε ηλικία να δηλώνει ευθαρσώς ημερομηνία γέννησης το 1990!

Τα κατοικίδια της Hellas Direct είναι 42, εκ των οποίων 9 γάτες, οι οποίες ανήκουν σε έναν άνθρωπο, τη ζωόφιλη Παυλίνα, ενώ ένας εκ των σκύλων ονομάζεται “Μπύρα” αν αποκαλύπτεται κάτι για τις συνήθειες και προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του!!

Περισσότεροι από 80.000 άνθρωποι εμπιστεύτηκαν στην HD motor & property, ενώ γύρω στους 300.000 - ναι τριακόσιες χιλιάδες, δεν πρόκειται για typo- που προστέθηκαν με την εξαγορά της Rescueline.

Παρεμπιπτόντως, αν κάποια στιγμή χρειαστείτε οδική βοήθεια και καθώς απολαμβάνετε τον καφέ που σας στέλνει η Hellas Direct με efood, επειδή λατρεύουν να σας προσέχουν, εμφανιστεί ένα άτομο αλλά τον βλέπετε διπλό, μην πάτε στον οφθαλμίατρο. Στην Hellas Direct εργάζονται στο συγκεκριμένο τμήμα μονοζυγωτικά δίδυμα αδέρφια.

Για να μην μείνετε με την απορία, υπάρχουν και τρίδυμα που εργάζονται στην Hellas Direct. #truestory

Στην Hellas Direct, δεν είναι μόνο τα πτυχία που έχουν σημασία. Ένας heavy metal vocalist κι ένας DJ εργοδοτούνται μεταξύ άλλων. Επίσης ένας μελισσοκόμος, ένας stand-up comedian και πολλοί μουσικοί. Ναι, έχουν ενδιαφέροντα οι εργαζόμενοι στην Hellas Direct.

Αν έχεις την περιέργεια για τον τρόπο που κατάφεραν να προσελκύσουν αυτούς τους ενδιαφέροντες ανθρώπους ή σου δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας, μπορείς να κάνεις κλικ ΕΔΩ.

Εκτός από το αναμφίβολα πολυάριθμο πελατολόγιό τους, η HD έχει συνεργασία με μεγάλους κολοσσούς όπως την Aegean, τη Revolut, τη Shell, το Praktiker, το Bazaraki, ενώ κάποια ακόμη ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι βραβεύσεις της HD, είναι 2 μέσα στο 2019. Διάβασε όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ.

Loader